Normális, ha az anya együtt fürdik a 12 éves fiával?
Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 07:27
13/46 anonim válasza:
Egyik fiú ismerősöm egy ágyban alszik az apjával... 18 éves.
15/46 anonim válasza:
Nekem bátyám volt, és egy szobában laktunk. Még bugyi nélkül sem aludtam, nemhogy meztelenül futkostunk volna egymás előtt. A fürdőszoba tabu volt mindkettőnk számára.Olyan 5 éves koromig fürdettek együtt minket a szüleim.
16/46 anonim válasza:
A lányommal sem fürödtem együtt soha, fiam ugyan nincs, de vele se jutna eszembe...A lányom 7 éves, de egyedül fürdik, csak addig vagyok vele, amíg be meg ki száll a kádba/kádból.
17/46 anonim válasza:
Szerintem sem normális, ahogy az sem, ha a szülő már a pici babával is együtt fürdik. Van egy ismerős család, náluk este az megy, hogy na kisfiam (3 éves gyerek), ma kivel szeretnél fürdeni? Anyuval vagy apuval?
Szerintem ez undorító. És szerencse, hogy ők csak zuhanyoznak, mert különben mennyi bacit kapna el a gyerek zsenge szervezete...
18/46 anonim válasza:
Ja és hozzáteszem, hogy én lány vagyok és pl. apámat soha nem láttam meztelenül...(Mégse lettem prűd)
20/46 anonim válasza:
Nekem az volt furcsa (28/N), hogy nemrég otthon voltam, anyám zuhanyzott. Amikor bementem valamiért a fürdőbe, ki akart zavarni. Oké, hogy 66 éves, de nem gyönyörködni mentem be, csak kihoztam valamit. Ráadásul egyneműek vagyunk, nem igazán értettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!