Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha az anya együtt...

Normális, ha az anya együtt fürdik a 12 éves fiával?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 07:27
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Bár a kedvencem az volt, amikor a férjem exfelesége kiakadt azon, hogy edzés után, nyilvános zuhanyzóban, a férjem nálam 10 évvel fiatalabb lányával zuhanyoztam (18 és 28). Meg még 4-5 másik vadidegen nő.

Gondolom edzőteremben oka van a többfülkés zuhanyzónak, nem egymást szemléltük, csak tisztálkodtunk.

2011. jan. 10. 10:19
 22/46 anonim ***** válasza:
84%

12 évesen már nem normális,max ha fürdesz és, épp "be kell menni" akkor bemegy és annyi.Mert mégis csak az ő gyereke.

Azok a válaszolók akik azt írták,hogy beteges meg undorító a saját kisgyerekkel együtt fürdeni..hááát...

Ha lesz gyermekem biztos,hogy nem lesz se nekem se az édesapjának ha 3-6 éves koráig együtt pancsolni ha úgy van.Én meg testvérem is fürdött anyánkal együtt,volt mikor 3 man. Mi ebben az undorító?Mindennek van határa,de ez felettébb nem undorító,hogy kiskorában a saját gyermekével együtt pancsoljon a gyermek.

19/N

2011. jan. 10. 10:20
 23/46 anonim ***** válasza:
25%
Nagyon prűdek vagytok, halljátok-e! Mi abban, az undorító, ha valaki a gyerekével fürdik? Emberek vagyunk mind, és az ember alaptól meztelen. Nem az a beteg, aki meztelen, hanem aki mutogatja magát.
2011. jan. 10. 10:31
 24/46 anonim ***** válasza:
77%
Nem az a baj, ha a szülő látja a gyerekét meztelenül, az tényleg természetes! Az a baj - legalábbis nekem - ha a gyerek látja meztelenül a szülőjét. Nem tudom, szerintem az ember csak a szerelme előtt meztelenkedjen. Amikor a párom lakásán vagyok pl., nem sokszor van rajtam ruha, de a gyerekemmel nem zuhanyoznék egy kádban :S Inkább állok mellette és megfürdetem akár 5 évesen is, de be nem szállnék, az biztos!
2011. jan. 10. 10:53
 25/46 anonim ***** válasza:
63%
hát gyerekek ti se voltatok még kolisok...persze ott nem gyere szülő kapcsolat van de azért nincs olyan h jaj látta a mellem vagy valami... látott már ilyet őis énis liyen szempontbol nem különbözünk egymástol akormeg kit érdekel nem a másikat nézni megyek oda...
2011. jan. 10. 11:43
 26/46 anonim ***** válasza:
75%
Nekem még kiskoromban is csak úgy fürdött velem apukám hogy úszónadrág volt rajta, aztán olyan 4-5 éves koromtól fogva már sehogy, emlékszem, kértem hogy fürödjünk együtt, de nemet mondott egy idő után:) Szerintem ez a normális...
2011. jan. 10. 12:08
 27/46 anonim ***** válasza:
91%
Én a koliban tuti, hogy csak akkor mennék el fürdeni, amikor már senki sincs bent. Inkább zuhanyzok hideg vízben, mint hogy a többiek lássanak. Az a furcsa, hogy könnyebben vetkőzök le fiúk előtt, mint lányok előtt, pedig lány vagyok. Ez mondjuk tudom, hogy már túlzott szégyenlősség, de ez van. De ennek nem az az oka, hogy nem fürödtem anyukámmal soha, hanem az, hogy borzalmasan hadilábon állok a saját testem elfogadásával :S
2011. jan. 10. 12:24
 28/46 anonim ***** válasza:
91%

"Én a koliban tuti, hogy csak akkor mennék el fürdeni, amikor már senki sincs bent"

Két hét alatt megszoknád, hogy akkor is bemennek mások, ha ezt te nem akarod. A legtöbb helyen nem zárható belülről a tusoló, mert baj esetén nem tudnának bemenni segíteni. És mondjuk, ha négy-hat zuhanyfülke van, akkor mások nem lesznek olyan elnézőek, csak mert te egyedül akarsz fürdeni. Sőt, nálunk még fiúk is bejöttek, de nem volt semmi.

2011. jan. 10. 12:43
 29/46 anonim ***** válasza:
91%
Nem.
2011. jan. 10. 13:10
 30/46 anonim ***** válasza:
90%
Nem, nem normális egyértelműen!!
2011. jan. 10. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!