Klíma-gond. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Egyszerűen kiborító, hogy jelenleg a lakásban 19,5 fok van. És meg vannak halva a melegtől, jaj hőségriadó, folyik a hátsójukról a víz, stb. Egész nap ki sem mennek a lakásból, illetve apám éjszaka dolgozik.
Én pulcsiba és hosszú gatyába ülök itthon, mert nagyon fázok. Bezzeg télen ilyenkor már rég megy a fűtés és akkor meg majdnem megfagynak ők is. Nem értem.
Szóval mit tehetnék? Szerintem beteg is lettem, mert elég nagy váltás a 40 fokból bejönni a 19-re. Egész nap köhögök és nehezen kapok levegőt. Az ablakot nem nyithatom ki, mert "meg fogunk sülni"
2013. jún. 21. 20:15
1/10 anonim válasza:
Beszélj velük, hogy ez nagyon egészségtelen!
2/10 A kérdező kommentje:
Ilyen egyszerű dolgokon már rég túl vagyok.
2013. jún. 21. 20:19
3/10 anonim válasza:
Nyiss ablakot a saját szobádban. Ha meg a nappaliban szeretnél tévézni, öltözz fel. Ha beszélni nem lehet velük, jobb ötletem nincs.
4/10 anonim válasza:
Összetenném a kezem 19,5 fokért és sz@rnám le, hogy egészségtelen. Az én szobámban 30 fok van. Amúgy meg nyisd ki az ablakod a szobádban, akkor nem leszel kitéve ennek a klímaváltozásnak, viszont ha meleged van, be tudsz menni a nappaliba. Meg van mindennek az előnye.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem nyithatom ki. Nincs ajtó a szobámban, és látják, ha kinyitom..
2013. jún. 21. 21:10
6/10 anonim válasza:
Rögzíts egy törölközőt, vagy takarót az ajtó helyére, így nem látnak be, és a meleg is bent marad.
7/10 anonim válasza:
És akkor mi van ha látják? Lekiabálják a hajadat? Oké, becsukod. Majd amikor nem figyelnek újra kinyitod... és ezt eljátszod 25x ha kell.
8/10 anonim válasza:
Én azt hiszem nem egészséges ha a klíma úgy van beállítva, hogy több mint 5 fokot hűt. Azt nem tudom mért, de valakitől ezt hallottam. Keress rá neten, hátha van róla infó amivel meg tudnád győzni őket. A 25 fokot bírnád szerintem.
9/10 anonim válasza:
Te miért nem mész ki a szabadba?
10/10 anonim válasza:
Nálunk a munkahelyen van klíma és 26 fokra van beállítva. De még így is olyan rosszul szoktam lenni, amikor kimegyek az utcára, hogy az ájulás szélén állok a hőmérséklet-változástól. A családod nem normális. Egyébként is abszolút klíma ellenes vagyok. Lefogadom, hogy nem is tisztíttatják rendesen és keringteti a poshadt, baktériumos, gombás vizet, csodálatos.... Majd ha jó kis atípusos tüdőgyulladásban megbetegszenek, hátha észbe kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!