Sokat járok masszázsra? Tényleg ekkora gond?
2 hetente megyek, anya meg minden egyes alkalommal mondja a magáét, minek megyek, úgyse csinál semmit, stb. Szeretem őt, sajnos érdekel a véleménye, így zavar, hogy ezeket mondja.
Amúgy nem lehúzós masszőr, évekig tanult Kínában is..
Nem érti meg, hogy milyen jó érzés, ahogy rendbeteszi a gerinc melletti izmaimat, ellazít..
19/L
Befizettem karácsonyi ajándék gyanánt, de neki olyan sok dolga van, hogy nem tudott menni, így mentem én. Amúgy nem dolgozik, egész nap tv-t néz :D Olyan elfoglalt.
Saját pénzből fizetem.
Milyen más feladat? 2 hetente neked nincs 2 órád valamire, amit szeretsz? Elég sanyarú életed lehet..
Kérdést olvasva azt hittem naponta jársz.
2 hetentében nincs semmi.
"Kérdést olvasva azt hittem naponta jársz."
A fenti kérdést? Ami úgy kezdődik, hogy "2 hetente megyek"?
Anya igazi mártír, csak panaszkodik, de semmit sem tesz. Meg hát neki nagyon nincs ám ideje 2 film között..
8000 Ft a 2 óra, de teljesen megéri, nagyon jó masszőr :) Illetve nem csak masszíroz, kimozgat, néha akupunktúrázunk a végén (amivel kigyógyított egy krónikus betegségemből, pedig nagyon szkeptikus voltam), stb.
Ja meg néha 2,5 órára sikerül, elején 3 óra volt egy kezelés, de akkor sem kért többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!