Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit szólnátok, ha a...

Szülők! Mit szólnátok, ha a 21 éves egyetemista lányotok aki anyagiak miatt veletek lakik,400. 000 forintos hitelt venne fel plasztikai műtétre?

Figyelt kérdés
Mellnagyobbításról lenne szó, szinte nincsenek melleim, nagyon lapos vagyok. Félek strandra menni, gyűlölök ruhákat próbálni és mindig rettegek az új barátom előtt levetkőzni. Akinek nincs a testével ilyen jellegű probléma az talán át sem tudja érezni mennyi gátlást okozhat ez egy nőnél. Ha tehettem volna már 18 évesen mentem volna mellnagyobbításra. Egyetemre járok, csak alkalmi munkákat tudok elvállalni, abból összegyűjtöttem már magamnak 200.000 forintot mellnagyobbításra. A "maradékot" felvenném. Hogy mondjam meg itthon? Azt várnák a szüleim, hogy már költözzek külön, nem azt, hogy erre költsek/hitelt vegyek fel.

2015. febr. 26. 12:40
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, azt hiszem én megértelek, de valahol mégsem.

"Félek strandra menni, gyűlölök ruhákat próbálni és mindig rettegek az új barátom előtt levetkőzni." Csak engem óriási mellekkel vert meg az ég. Hidd el semmi jó nincs benne. Alig találok magamra normális ruhát, ami már mellben jó, az mindenhol máshol olyan mint egy zsák. Nagyok, nehezek, még nem vagyok 20 de már a bokámig lógnak. Nem férek el tőlük, kényelmetlenek alváskor, vezetéskor, evés közben. Nem tudok egy normális szép melltartót fölvenni. Ronda nagy sportmelltartóim vannak, hogy leszorítsanak. Estig írhatnám a listát.

Egyszer meg fogom csináltatni, ez egészen biztos, nagyon durván önbizalom hiányos vagyok. De majd a saját pénzemből. Most tanulok, hogy a szüleim büszkék legyenek, hogy jó állásom legyen ahol majd megkeresem a műtétre a pénzt.

2015. febr. 26. 14:38
 42/59 anonim ***** válasza:
19%
miért mennyiért varrnak fel normális melleket az ember hasára?
2015. febr. 26. 15:05
 43/59 anonim ***** válasza:
100%
Én priorizálnék: 1. elköltözés, 2. összeraknám 1 év alatt a cickók árát. Semmiképp nem vennék fel hitelt. Ezt úgy mondom, h én is erősen gondolkozom rajta.
2015. febr. 26. 15:34
 44/59 anonim ***** válasza:
93%
Mellnagyobbításra?? Ne legyél buta.. Nézd meg a mai divatot, minden kismellű lányoknak, nőknek van.. A legtöbb bikini, topp, poló.. Nekem nagyobb mellem van, utálom, nem tudok semmit felvenni, mert mindenben látszik a mellem. Folyamatosan kell melltartót hordanom az nyomja a nyakam, ami migrént okozz, a tartásom borzalmas és mindig felébredek éjszaka közepén ha véletlenül hasra fekszem és kényelmetlen lesz.. Nem hinném, hogy a pasik értékelnék, általában csak beszólnak, hogy nézd mekkora csöcse van.. Szóval ezért ne vegyél fel hitelt.
2015. febr. 26. 15:53
 45/59 anonim ***** válasza:
39%

bár közgazdaságilag lehet jó ötlet:

hitelből nagy mell.

nagy mellel gazdag pasi

gazdag pasi pénzéből kifizetni a hitelet.

2015. febr. 26. 16:02
 46/59 anonim ***** válasza:
29%
Majd akkor vegyél fel hitelt ilyen hülyeségre, ha már el tudod tartani magad, és nem a szüleid nyakán élsz.
2015. febr. 26. 17:34
 47/59 anonim ***** válasza:

Most mondjam azt,hogy menj el k*vának és lesz pénzed a műtétre?!

Se hitel se ez. Egész életedbe nyögheted és anyudék tuti kiakadnak. Én is kiakadnék ha a lányom nem arra költi a hitelt és a pénzt,hogy elköltözzön hanem erre. Ha lesz állásod akkor old meg ne most.

2015. febr. 26. 17:37
 48/59 anonim ***** válasza:

én megértelek, egy cipoben járunk.mégis azt mondom, most még erre ne koltsel.tanulj és majd ha lesz állásod és kulon élsz, akkor vágj bele.akkor mar teljesen onallo leszel, csak és kizárolag rad fog tartozni , a te dontesed lesz.

lehet addigra meg is gondolod magad.

2015. febr. 26. 17:47
 49/59 anonim ***** válasza:
19%
lehet addigra találsz egy rövidfaszu pasit, s 1:1
2015. febr. 26. 18:43
 50/59 anonim ***** válasza:
92%

Azt tanácsolnám neki hogy vállaljon diákmunkát, és majd ha megkereste rá a pénzt akkor csináltassa meg. és szomorú lennék hogy nincs megelégedve a testével, és meg akar felelni a társadalmi elvárásoknak miszerint akkor szép és csinos ha nagy mellei vannak.

Szerintem hatalmas nagy butaság lenne ilyenre hitelt felvenni, normális értékrendű ember ilyet nem csinál.

2015. febr. 26. 22:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!