Szülők! Mit szólnátok, ha a 21 éves egyetemista lányotok aki anyagiak miatt veletek lakik,400. 000 forintos hitelt venne fel plasztikai műtétre?
Kedves kérdező, azt hiszem én megértelek, de valahol mégsem.
"Félek strandra menni, gyűlölök ruhákat próbálni és mindig rettegek az új barátom előtt levetkőzni." Csak engem óriási mellekkel vert meg az ég. Hidd el semmi jó nincs benne. Alig találok magamra normális ruhát, ami már mellben jó, az mindenhol máshol olyan mint egy zsák. Nagyok, nehezek, még nem vagyok 20 de már a bokámig lógnak. Nem férek el tőlük, kényelmetlenek alváskor, vezetéskor, evés közben. Nem tudok egy normális szép melltartót fölvenni. Ronda nagy sportmelltartóim vannak, hogy leszorítsanak. Estig írhatnám a listát.
Egyszer meg fogom csináltatni, ez egészen biztos, nagyon durván önbizalom hiányos vagyok. De majd a saját pénzemből. Most tanulok, hogy a szüleim büszkék legyenek, hogy jó állásom legyen ahol majd megkeresem a műtétre a pénzt.
bár közgazdaságilag lehet jó ötlet:
hitelből nagy mell.
nagy mellel gazdag pasi
gazdag pasi pénzéből kifizetni a hitelet.
Most mondjam azt,hogy menj el k*vának és lesz pénzed a műtétre?!
Se hitel se ez. Egész életedbe nyögheted és anyudék tuti kiakadnak. Én is kiakadnék ha a lányom nem arra költi a hitelt és a pénzt,hogy elköltözzön hanem erre. Ha lesz állásod akkor old meg ne most.
én megértelek, egy cipoben járunk.mégis azt mondom, most még erre ne koltsel.tanulj és majd ha lesz állásod és kulon élsz, akkor vágj bele.akkor mar teljesen onallo leszel, csak és kizárolag rad fog tartozni , a te dontesed lesz.
lehet addigra meg is gondolod magad.
Azt tanácsolnám neki hogy vállaljon diákmunkát, és majd ha megkereste rá a pénzt akkor csináltassa meg. és szomorú lennék hogy nincs megelégedve a testével, és meg akar felelni a társadalmi elvárásoknak miszerint akkor szép és csinos ha nagy mellei vannak.
Szerintem hatalmas nagy butaság lenne ilyenre hitelt felvenni, normális értékrendű ember ilyet nem csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!