Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit szólnátok, ha a...

Szülők! Mit szólnátok, ha a 21 éves egyetemista lányotok aki anyagiak miatt veletek lakik,400. 000 forintos hitelt venne fel plasztikai műtétre?

Figyelt kérdés
Mellnagyobbításról lenne szó, szinte nincsenek melleim, nagyon lapos vagyok. Félek strandra menni, gyűlölök ruhákat próbálni és mindig rettegek az új barátom előtt levetkőzni. Akinek nincs a testével ilyen jellegű probléma az talán át sem tudja érezni mennyi gátlást okozhat ez egy nőnél. Ha tehettem volna már 18 évesen mentem volna mellnagyobbításra. Egyetemre járok, csak alkalmi munkákat tudok elvállalni, abból összegyűjtöttem már magamnak 200.000 forintot mellnagyobbításra. A "maradékot" felvenném. Hogy mondjam meg itthon? Azt várnák a szüleim, hogy már költözzek külön, nem azt, hogy erre költsek/hitelt vegyek fel.

2015. febr. 26. 12:40
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
25%

Én veled vagyok,ha neked nem tetszik,csináltasd meg.

Ne foglalkozz semmivel,egy életünk van, és ha ez minőségi változást hoz az életedbe akkor boldogabb leszel és a boldogság a legfontosabb.

Egyébként nekem nem gond a lapos mellű barátnő,én nem arra gerjedek egy nőn.

Kitartást, ja és ha lelkiismeret furdalásod lenne a szüleid miatt,akkor ne legyen,mert ők akartak téged.És amíg tanulsz addig kötelességük támogatni.Főleg,hogy a boldogságod a tét.

f/28

2015. febr. 26. 13:24
 32/59 anonim ***** válasza:
82%

"És amíg tanulsz addig kötelességük támogatni."

Valójában ez nem kötelesség, hanem lehetőség a szülők részéről, és ha már megteszik (ahogy az enyémek is megtették, hála nekik érte!), akkor megérdemelnének viszonzásként annyit, hogy nem költöd minden pénzed erre és nem vered magad adósságukba az ő fedelük alatt. Mert hiába nem tőlük kapod a pénzt a műtétre, hanem részben magadtól, részben a hitelintézettől, azért azt lásd be, hogy ezt a pénzt ugye nem fogod tudni az önfenntartásodra költeni, (nem beszélve a tartozásról és kamatjairól, mert hát ugye az a hitel nem 400 ezer forintodba fog fájni később...), amit helyetted ők fognak állni. Szóval végső soron mégiscsak tőlük "veszed el", mert ezzel is tovább kell etetniük, ruházniuk stb., ahelyett, hogy pl. legalább a ruházkodásodat, számláidat befizetnéd, ha még náluk is élsz.

2015. febr. 26. 13:32
 33/59 anonim ***** válasza:
21%

A 600 000 Ft elköltése jó, de ne mellekre.

Legyen ez a sörkeretem, s amíg el nem fogy addig elnézem ha kicsik a melleid.

("Nincs ronda nő, csak kevés szesz van")

2015. febr. 26. 13:34
 34/59 anonim ***** válasza:
100%

A helyzetedet átérzem, mert én sem érzem szépnek a mellemet. Viszont mindig találtam párt, akinek pont így vagyok tökéletes. Az önbizalomhiányod nem az alakodból fakad, hanem belülről, azt pedig nem hozza rendbe a plasztika: nem leszel jobb vagy értékesebb egy adag szilikontól, még ha azok esetleg könnyebben kedvet is kapnak hozzád, akinek csak egy kóbor numerára kellesz.

Nekem is kellett hozzá pár év, hogy felfogjam, de örülök, hogy nem költöttem egy vagon pénzt egy fájdalmas műtétre, aminek eredményeképpen már sosem lehetnék büszke magamra, hogy "Ez vagyok én", mert az esetleges népszerűségem csak egy darab szilikonnak szólna. Várj pár évet, költözz külön, növeld az önbizalmad. Van néhány tényleg "lapos" barátnőm, válogathatnak a jobbnál-jobb pasik közül. Nem ezen múlik a párválasztás, más szempontból meg mindegy, mekkora melled van, gondolom nem azzal akarsz érvényesülni.

2015. febr. 26. 13:41
 35/59 anonim ***** válasza:
53%
Amíg nem vagy gazdag, inkább tömd ki a melltartódat.
2015. febr. 26. 13:45
 36/59 Petya Atya ***** válasza:
48%
Én el lennék keseredve, hogy ezek szerint a nevelésünk csődöt mondott, és a lányunk mégis torz értékrendű, és pénzügyekhez teljesen inkompetens lett.
2015. febr. 26. 13:47
 37/59 Moby Dikk válasza:
71%
És még a férfiakra mondják, hogy betegesen túllihegik a péniszméret-hisztit.
2015. febr. 26. 13:49
 38/59 anonim ***** válasza:
16%

és ha vmi szar bogyótól felszedsz 15kg a seggedre?

am 600e-ért a szomszéd vág majd meg?????

2015. febr. 26. 13:50
 39/59 anonim ***** válasza:
26%
mi az, hogy a szomszéd vágmeg?
2015. febr. 26. 13:51
 40/59 anonim ***** válasza:
57%

az hogy ennyi pénzért csak vmi béna doki csinálná meg.

egy jó orvos nem itt kezdődik, azért nem egy pattanáskinyomásról van szó

2015. febr. 26. 13:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!