Anyagi különbségek?
szerintem nem illetek ossze. nem a penz, hanem az eltero gondolkodas miatt. a leirtak alapjan a pasinak ez a kedvenc temaja, nincs rad tekintettel, es arra hogy rombolja ezzel az onbizalmad.
a csaladja gazdagsagaval meg nagyon szanalmas menozni. az nem a sajat sikere.
mindegy en a helyedben keresnek jobban hozzad valot. aki lehet gazdag, vagy csoro, csak normalis gondolkodasa legyen.
Szerintem sem illetek össze. Nekem is volt egy ilyen párom. Rettenetesen gazdag családból származott, én hasonlóból mint te, bár a lehetőségeimhez képest én azért utazgattam.
Már amikor először felvitt a lakásába, akkor kellemetlenül éreztem magam. Ő egy 670 négyzetméteres, újépítésű, panorámás luxus lakásban élt Budapesten egyedül, én meg egy kollégiumban. Azt hiszem ott éreztem legelőször azt, hogy ez nem fog menni.
Később elvitt egyszer egy étterembe, ahol csak feszengtem a kb. 12 evőeszköz és 5 pohár láttán, az étterem hangulata is teljesen más volt, mint amihez én hozzászoktam és amit szeretek. Sosem vágott fel a pénzével, vagy legalábbis nem úgy, ahogy a te párod, nem volt ez beszédtéma közöttünk, csak annyira, hogy ő is mindent megfog tenni azért, hogy ezt az életszínvonalat megtartsa a szülei háttérszele nélkül is.
Nekem ez sok volt, én nem ebbe nőttem bele és bármennyire is furán hangzik, nagyon kellemetlenül éreztem magam mellette az ekkora anyagi különbségek miatt, így szakítottunk is. Ő eleinte inkább értetlenkedett, hiszen ez a nőknél pozitívum szokott lenni, nem ezért hagyják el. Nekem nem ment, én ugyanazt éreztem, amit te. Hogy nem vagyok idevaló, nem vagyok elég jó.
Ez lehet látod. Ha nem lennének önbizalom problémáid, akkor csípőből válaszolnál a nagyképű önimádó pénzes ismerősei istenítésére. Úgy lehurrogtad volna már emiatt, hogy vagy elmenekül, vagy visszavesz ebből a fajta viselkedésből. Azért ha komolyabbra fordulna köztetek a dolog, nagyon figyelj mindenre, ne hagyd magad hülyére venni, nehogy elhitesse veled, hogy azért mert nem úgy állsz anyagilag, te kevesebbet érsz nála, vagy a fenomenális pénzeszsák ismerőseinél.
Egyébként a viselkedése veled szemben milyen? És másokkal? Mert ebből sokmindent le lehet szűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!