Anyagi különbségek egy kapcsolaton belül. Vélemény?
Az élettársam és én különböző anyagi helyzetűek vagyunk. Az ő családjának 4 ingatlana, 3 autója, földje van, az enyémnek egy ingatlana és egy autója. Nekem konkrétan semmim nincsen. A páromnak van egy lakóparki lakása és egy autója. Évek óta együtt vagyunk, együtt is élünk. De ahelyett, hogy ezek a különbségek kevésbé számítanának, egyre inkább érzem problémának ezeket. A párom minden fillérrel elszámoltat (két gyerekkel vagyok gyesen) egyébként nem költök magamra egyáltalán, a párom öccse pedig állandóan azon van kibukva, hogy én ne vezessem a párom autóját-mindketten vezetni tanulunk. Olyan fölényesen beszél velem a családja, az apósom kivételével, hogy már neki is szóltam, h zavaró. Erre ő annyit mondott, h "Te velem élsz, nem velük". Ami igaz, de olyan kellemetlen, hogy ő nem véd meg. Egyszer megkaptam, hogy beleültem a készbe, ezt is említettem a páromnak, erre azt mondta, hogy "hát ez végülis igaz" tehát gondolom ő is hasonlóan gondolkodik... Mondtam már neki amúgy, hogy nem kell tőlem félteni a családi vagyont, még csak házasok sem vagyunk, erre semmit sem mondott.
Olyan érzés, mintha nem tartoznék a családjához, mintha csak a gyerekek anyja lennék, és kész. Túldrámázom?
Én is így vagyok. Mennyi ideje ismertétek egymást mikor babát terveztetek? Lehet elhamarkodtátok így nem tudtad megismerni, hogy Ő egy sóher ember! És meg sem véd, tehát vagy túl gyáva vagy szarik a fejedre. na én ezért nem fogok a páromnak gyereket szülni. Így sokkal könnyebb odébb állni és találni olyat akivel megérdemeljük egymást. :)
24/N
1-es 2-esnek.
nem kell tőlem félteni a családi vagyont, még csak házasok sem vagyunk, erre semmit sem mondott.
utolsó előtti sorok.
Nem vagyunk házasok! Írtam is. Tehát az övé sose lesz az enyém. Nem is akarnám.
2 éve jártunk, mikor teherbe estem. Akkor még semmi jele nem volt annak, hogy később ilyen gondok lesznek, de tényleg! Igaz én soha nem kértem semmit tőle, még nyaralni se vitt el soha, de nem is kértem! Lényegében mindig feszengtem az anyagi különbségeken, ezért nem kértem soha semmit, ez az igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!