Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit szólnátok, ha a...

Szülők! Mit szólnátok, ha a 21 éves egyetemista lányotok aki anyagiak miatt veletek lakik,400. 000 forintos hitelt venne fel plasztikai műtétre?

Figyelt kérdés
Mellnagyobbításról lenne szó, szinte nincsenek melleim, nagyon lapos vagyok. Félek strandra menni, gyűlölök ruhákat próbálni és mindig rettegek az új barátom előtt levetkőzni. Akinek nincs a testével ilyen jellegű probléma az talán át sem tudja érezni mennyi gátlást okozhat ez egy nőnél. Ha tehettem volna már 18 évesen mentem volna mellnagyobbításra. Egyetemre járok, csak alkalmi munkákat tudok elvállalni, abból összegyűjtöttem már magamnak 200.000 forintot mellnagyobbításra. A "maradékot" felvenném. Hogy mondjam meg itthon? Azt várnák a szüleim, hogy már költözzek külön, nem azt, hogy erre költsek/hitelt vegyek fel.

2015. febr. 26. 12:40
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
100%

Hány kg vagy és milyen magas? Az se mindegy mondjuk, hogy úgy nincs cicid, hogy pocakod meg igen, vagy egyáltalán nincs, mert olyan vékony vagy. Azon a hízás még segíthet.

Érdemes lenne kivizsgáltatni magad pajzsmirigyre is (egy vérvétel az egész), az is okozhat ilyen gondot, hogy nem tudsz hízni. (A mell egy része ugyebár zsírszövet.)

Fogamzásgátló tabletták is sokaknál beválnak. De ezzel vigyázni kell, egyesek nem úgy reagálnak, mint mások. Plusz ez mégiscsak gyógyszer.

2015. febr. 26. 13:15
 22/59 anonim ***** válasza:
44%
szerintem addig csináltasd meg, amíg tudod. ha tényleg lapos (klasszikus csak bimbó kivitel) akkor ezzel szenvedni fogsz, nem lesz önbizalmad, nem tudsz egy normális munkát találni, mert nem azt a képet közvetíted majd magadról, ami valójában lehetsz. a szüleid helyében tuti mérges lennék, de a szüleid, meg fogják érteni.
2015. febr. 26. 13:15
 23/59 A kérdező kommentje:

18. a mellemen kívül elégedett vagyok a külsőmmel,más bajom nincs, de ez már hosszú évek óta.

19. mindhárom kérdésre meglenne a válasz,ha elolvastad volna a leírást is a kérdés alatt.

20. na a külföldi munkahely jó ötlet. :)

2015. febr. 26. 13:16
 24/59 anonim ***** válasza:
52%

szóval többszázezres hitellel akarod az életedet kezdeni, úgy hogy még azt se tudod milyen állásod lesz.

Nagyon "megfontolt terv ez a jövőre"...

Milyen diplomád lesz? mlesz egyáltalán állásod, hogy visszafizesd? menyit adsz le otthon vagy a szüleid tartanak el ennyi idősen???

2015. febr. 26. 13:16
 25/59 anonim ***** válasza:
53%

Nagyon-nagyon furcsa világban élünk. Sok család azért vesz fel hitelt, hogy tudjon venni egy új mosógépet. Sokan azért, hogy karácsonykor ne csak krumplit adjanak a gyereküknek. Mások befektetésnek: lakásra, munkaeszközre, autóra.

Még ezek is gyakran vezetnek katasztrofális következményekhez, anyagi csődhöz, utcára kerüléshez. Jó, persze, nyilván a szüleid nem fognak kirakni a híd alá, de azért kicsit gondolkodj, mielőtt eladod a lelked egy hitelért, amiből aztán így-úgy megcsinálják a melled. Ha már különköltözni nem tudsz, legalább ne hitelt vegyél már fel, könyörgöm....!!!

2015. febr. 26. 13:17
 26/59 anonim ***** válasza:
87%

tegyel be egy kepet, megiteljuk szivesen, hogy kell-e plasztika :)

Amugy szerintem hulyeseg ezen gorcsolni. van akinek a kismellu nok tetszenek.

2015. febr. 26. 13:18
 27/59 anonim ***** válasza:
69%

Én 22 éves vagyok, és kis mellem van szintén, tehát egy kategóriában vagyunk.

"mindig rettegek az új barátom előtt levetkőzni" remélem ezt nem úgy értetted, hogy az aktuális új barátod előtt. De ha csak 1-ről is van szó, mondok neked valamit: kell találni 1 fiút aki úgy szeret és fogad el, ahogyan vagy!

Nyilván, amikor összejöttetek, látta ő is, hogy kis melled van és neki így tetszettél. Akinek meg nagy mellel fogsz csak kelleni, azért meg kár az egész procedúra, mert nem szeret téged. Ha pedig az aktuális új pasikra gondoltál, akkor inkább gondolkodj el.

22N

2015. febr. 26. 13:20
 28/59 anonim ***** válasza:
Itt talán nem is a hitelről szólna a dolog, hanem azon, hogy elbarmolod a tested.
2015. febr. 26. 13:21
 29/59 A kérdező kommentje:

alapból nagyon vékony vagyok, nem tudok hízni. a fogamzásgátló jó ötlet, utána nézek. gondolom akkor valami régebbi típusú kell, ugye? azok még jobban hízlaltak, hallottam olyanról, hogy valaki 10 kg-t hízott tőle. Még ha nem is végső megoldás, legalább amíg munkám nem lesz kibírom vele. Ha valóban beválik.

Hát igen, a kisugárzásomon nagyon látszik, hogy önbizalomhiányos és gátlásos vagyok, csak a nem létező melleim miatt.

2015. febr. 26. 13:22
 30/59 anonim ***** válasza:
86%

Diáhitelt új dudákra költeni? Nem lenne túl értelmes a szememben, és el is mondanám a véleményemet róla, de aztán a többi a te dolgod. De utána egyetlen sírás-rívást nem akarok azzal kapcsolatban hallgatni később, hogy "jaj ezt a köcsög diákhitelt is törlesztenem kell". Főleg, hogy attól még, hogy évek múlva kell csak elkezdeni törleszteni, addig az folyamatosan kamatozik, ezzel tisztában vagy? Nem 200 ezret kell majd visszaadnod, sőt a maga nemében az egyik leggenyóbb konstrukció ez a diákhitel, mert kamatos kamatot számolnak. Tehát előfordulhat, hogy ha csak a "kötelező" törlesztőrészletet fizeted, akkor a tartozásod folyamatosan növekszik majd! Pedig ugye törleszted, csakhogy ha a kamatokat SEM fedezi a befizetés, akkor azt újra tőkésítik év végén, és annak a kamatai még az előző évnél is magasabbak lesznek, stb-stb. Nem tudom, érted-e?

Másrészt: ha most egyik napról a másikra megcsináltatod, sajnos mivel sok a hülye ember, annyi gúnyolódást fogsz kapni, hogy azt el sem tudod képzelni! Értelmesebb lenne még gyűjtögetni, és majd az "új" életedet (álásinterjúk, munkába állás) a nagyobb cickókkal elkezdeni. Ha a munkatársak a változás után ismernek majd meg, úgy szoknak meg, akkor senkinek fel sem fog tűnni a dolog, elfogadnak amilyen vagy.

Ráadásul nem kell egy olyan hitellel indulnod, amitől NAGYON nehéz megszabadulni később.

2015. febr. 26. 13:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!