Szülők! Mit szólnátok, ha a 21 éves egyetemista lányotok aki anyagiak miatt veletek lakik,400. 000 forintos hitelt venne fel plasztikai műtétre?
Én valamilyen szinten megértelek.
18 éve szenvedek attól, hogy írtó csúnya göndör hajam van.Igazi mikrofon séró. 5 éve minden reggelemet azzal kezdtem, hogy kisimítottam, de szinte semmit se ért, mert ahogy kiléptem a házból már hullámos is lett.
Pár hónapja eldöntöttem, hogy kipróbálom a keratinos hajegyenesítést. Itthon persze kiakadtak pedig megdolgoztam az áráért. Hiába lett volna annak a pénznek máshol is helye megcsináltattam, és nem bántam meg, mert végre úgy nézek tükörbe,hogy elégedett vagyok azzal, amit látok.
Az a lényeg, hogy Te boldog legyél bármi áron! Viszont szerintem hitel helyett még gyűjtögetned kellene rá.
A szüleid pedig valószínűleg nem fognak repdesni, de a lányuk vagy és biztos ők is azt akarják, hogy boldog legyél.
1.Ennyiért egy pakisztáni hentes fogja megcsinálni egy csepeli panelszobában?
2.Munkához kell? Mert,ha amúgy csinos vagy gyorsan vissza tudod fizetni. :)
3.Miért nem "dolgozod" össze a pénzt?
Nézd, ha úgy lennél boldog, akkor nem mondom, hogy tapsikolva, de támogatnálak a műtétben.
A hitelben viszont nem. Addig főleg nem, amíg nem vagy önálló.
Én azt javaslom, hogy költözz el, végezd el az iskolát, legyen munkahelyed, tartsd el magad, spórolj, (akár külföldi munkahely, úgy jóval hamarabb összejön a pénz), és abból csináltasd meg, ha annyira meg szeretnéd csináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!