Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit szólnátok, ha a...

Szülők! Mit szólnátok, ha a 21 éves egyetemista lányotok aki anyagiak miatt veletek lakik,400. 000 forintos hitelt venne fel plasztikai műtétre?

Figyelt kérdés
Mellnagyobbításról lenne szó, szinte nincsenek melleim, nagyon lapos vagyok. Félek strandra menni, gyűlölök ruhákat próbálni és mindig rettegek az új barátom előtt levetkőzni. Akinek nincs a testével ilyen jellegű probléma az talán át sem tudja érezni mennyi gátlást okozhat ez egy nőnél. Ha tehettem volna már 18 évesen mentem volna mellnagyobbításra. Egyetemre járok, csak alkalmi munkákat tudok elvállalni, abból összegyűjtöttem már magamnak 200.000 forintot mellnagyobbításra. A "maradékot" felvenném. Hogy mondjam meg itthon? Azt várnák a szüleim, hogy már költözzek külön, nem azt, hogy erre költsek/hitelt vegyek fel.

2015. febr. 26. 12:40
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
31%
Egy idióta barom vagy. Nem azért nem fogsz kelleni kutyának sem mert nincs melled, az senkit sem érdekel. Azért mert aki képes 600-at elb_szni erre, az hülye. Undorító a szilikonmell. Ránézni, megfogni is gusztustalan. Akkor inkább ne legyen semmilyen.
2015. febr. 26. 13:01
 12/59 A kérdező kommentje:
már leírtam milyen hitelt, olyat lehetne, más már ne jöjjön ezzel. de köszi 11, meg aki normális választ ír, ilyen véleményekre vagyok kíváncsi.
2015. febr. 26. 13:02
 13/59 anonim ***** válasza:
57%

Én valamilyen szinten megértelek.

18 éve szenvedek attól, hogy írtó csúnya göndör hajam van.Igazi mikrofon séró. 5 éve minden reggelemet azzal kezdtem, hogy kisimítottam, de szinte semmit se ért, mert ahogy kiléptem a házból már hullámos is lett.

Pár hónapja eldöntöttem, hogy kipróbálom a keratinos hajegyenesítést. Itthon persze kiakadtak pedig megdolgoztam az áráért. Hiába lett volna annak a pénznek máshol is helye megcsináltattam, és nem bántam meg, mert végre úgy nézek tükörbe,hogy elégedett vagyok azzal, amit látok.

Az a lényeg, hogy Te boldog legyél bármi áron! Viszont szerintem hitel helyett még gyűjtögetned kellene rá.

A szüleid pedig valószínűleg nem fognak repdesni, de a lányuk vagy és biztos ők is azt akarják, hogy boldog legyél.

2015. febr. 26. 13:04
 14/59 anonim ***** válasza:
90%
Csináltasd már meg a melleidet és lépjünk túl ezen a kérdésen, ne kelljen már havonta megkérdezni. Köszi.
2015. febr. 26. 13:04
 15/59 A kérdező kommentje:
most tettem fel a kérdést először.
2015. febr. 26. 13:07
 16/59 anonim ***** válasza:
86%
és ha nem lesz melód a hitelt miből fizeted majd?
2015. febr. 26. 13:07
 17/59 anonim ***** válasza:
96%
A fejedben van a probléma, nem a melleddel. Nem tudod elfogadni a saját testedet, hiába fogod megműttetni a melled, utána majd más problémád lesz.
2015. febr. 26. 13:09
 18/59 anonim ***** válasza:
79%

1.Ennyiért egy pakisztáni hentes fogja megcsinálni egy csepeli panelszobában?

2.Munkához kell? Mert,ha amúgy csinos vagy gyorsan vissza tudod fizetni. :)

3.Miért nem "dolgozod" össze a pénzt?

2015. febr. 26. 13:11
 19/59 anonim ***** válasza:
97%

Nézd, ha úgy lennél boldog, akkor nem mondom, hogy tapsikolva, de támogatnálak a műtétben.

A hitelben viszont nem. Addig főleg nem, amíg nem vagy önálló.

Én azt javaslom, hogy költözz el, végezd el az iskolát, legyen munkahelyed, tartsd el magad, spórolj, (akár külföldi munkahely, úgy jóval hamarabb összejön a pénz), és abból csináltasd meg, ha annyira meg szeretnéd csináltatni.

2015. febr. 26. 13:11
 20/59 anonim ***** válasza:
91%
Most nem akarok köcsög lenni, de sztem 600e ftból nem igazán fognak neked normális műmellet csinálni.Van viszont olyan ismerősöm, nem is egy, aki szintén spórolni akart a dokin, és olyan csúnyák lettek a műmellei, hogy teljesen rosszul van tőle.Kettőt ezek közül én is láttam, és nagyon sajnáltam szegényeket, hogy így átvágták őket.Ha normális dokihoz mész, az sztem minimum 1 milliónál kezdődik. Én teljesen megértem, hogy szeretnéd a műciciket, de hidd el, hogy ehhez most még nagyon korán van.Neked először a saját lábadra kellene állnod, ahogy a többiek- kicsit bunkón- megfogalmazták. Mellet később is csináltathatsz, mondjuk 25 évesen.De egyébként, mert gondolom úgysem lehet lebeszélni a dologról, én egyszerűen nem mondanám meg otthon, csak amikor már nincs visszaut, mondjuk műtét után.Akkor már hiába ordítanak.
2015. febr. 26. 13:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!