7 éves lányom azt mondta az előbb, hogy rohadjak meg. Hogyan kezeljem? Nem szokott így beszélni.
Nem tudom miert irjak egyesek azt hogy nem kellet volna orditani?
Amikor 1 szulo illyet kap egy 7 eves kislamytol, siman kezere is lehetne csapni! Ugyanis ezzel nem fog eltorni a gyerek keze.
szepem el lehet magyatazni, legkozelebb is meg azutan is es azutan is! Ez,sem neveles hogy rahagyuk, vagy kovetelem hogy kerjj bocsanatot.
Most mig kicsi a gyerek ilyen esetekben ra lehet csapni, majd 14.18 eves koraba mar keso lesz kezet emelni rà!
Ez a problema mindig szep szoval kell nevelni es sokan elkovetik azt a hibat hogy eddig nem emeltem ra kezer, akkor majd most 13 evesen!
Kerdezo, kerdesedre a valasz, mar most semmitsem tudsz tenni max csak annyit hogy elmondod neki hogy ez nem szep szo amit mondott neked, debiztosan lesz lekozelebb eset is ilyen...akkor kell a kezet elverni!
Most le leszek tojva a velemenyem miatt de nem erdekel, mindenki ugy neveli a gyereket ahogyan akkarja, ez a kezcsapas.... nem napi szinten ertem, de ha egy gyerek azt mondja 7 evesen a szuleinek hogy rohadj meg, az megerdemli ha elvered a kezet! Legkozelebb eszebe jut mielott ilyet mondana!
Nem vagyok szihopata orult, csak egy gyereket nem mindig majom szeretettel kell szeretni, hanem nevelni is kell, es ha rossz vagy csunyan tesz a gyerek akkor igen racsapok a gyerek kezere, persze nem minden esetben!
Ha bántod azzal semmire nem mész az biztos. Legfeljebb még inkább azt fogja gondolni (ha tudja mit jelent) hogy "rohadj meg".
Rá erőltetni a bocsánatkérést sem tartom jónak , ha magától teszi az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!