Hogy kezeljem ezt?

Figyelt kérdés

Édesanyámmal nem jövök ki nagyon nem, nincs élete elvált és nem tartom humorosnak, h beszól...elegem van belőle...meg az is látszik, h irigy mert ő molett én meg nem... Nem kapok tőle pénzt csak azt, hogy van egy szobám...de amíg egyetemista vagyok és magamat kell fenntartani, mert koleszos vagyok ki sem mossa

... Most egy félévem passzív lesz, lehetőségem szerint Elmegyek dolgozni, mert nem akarok házicseléd lenni. Mot csináljak, h ne készüljek ki? És ilyen konfliktusokba se menjek bele. Segítsetek kérlek

2015. febr. 1. 09:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is, ha egyetemista van, tanulj meg értelmesen írni, fogalmazni.Vagy az ész hova szorult??

És mit nem mos ki? ...de mindegy is, nagy vagy, mossál te.

2015. febr. 1. 09:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Elnézést, ha nem úgy fogalmaztam mint kellett volna, nem bölcsésznek tanulok nem is tanárnak... És nem a mosásról van szó...gondoltam van itt olyan ember is, aki ért a konfliktus kezeléshez... Ennek ellenére itt is kaptam egy osztást. Köszönöm :)
2015. febr. 1. 09:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ahhoz bölcsészkarra járni, hogy valaki tudjon értelmesen fogalmazni. Egyébként 44 éves vagyok, foglalkozásom nem lényeges, de nem jártam a bölcsészkarra, sőt egyetzemet sem végeztem:)(ez válasz a privát üzire)
2015. febr. 1. 11:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Menj el dolgozni, segíts neki a házimunkában, és probalkozz, hogy jobb legyen a kapcsolatotok.
2015. febr. 1. 11:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyetlen értelmes mondatot írj le, kérlek. Csak egyet!

Ettől függetlenül: dolgozz egyetem mellett, bérelj egy szobát valahol, kijössz kb 35-40000-ből (rezsivel+tisztálkodási szerek), plusz a kaja, közlekedés.

A lelki béke megéri szerintem.

2015. febr. 1. 15:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek! Amúgy mindekit kritizáltok, ha nincs a toppon? Csak a segítő véleményetekre lettem volna kíváncsi, nem a sértegetésre. Ettől az oldaltól nem várok többet. Minden jót mindenkinek.
2015. febr. 1. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Jót fog tenni, ha elmész dolgozni egy kis szünet jobbá teheti a megfáradt családi kapcsolatotokat. Ennyiből sajnos nehéz megállapítani, hogy mi a valódi konfliktus oka. Nem biztos, hogy csak a féltékenysége. Az is lehet, hogy neki is támogatásra van szüksége. Ha főz, mosogat rád és fizeti a rezsit, annyit elvárhat, hogy kimoss magadra. Persze ennyiből az egész szitut nem lehet belátni. Normál esetben egy anya nem irígy a gyerekére. Nem volt a válás utáb véletlenül olyan barátja, aki rád is szemet vetett?
2015. febr. 2. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!