Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ebben az esetben...

Szülők ebben az esetben támogatnátok a gyereketeket?

Figyelt kérdés

Egy szállodában dolgozom,nem szeretem a munkám,testileg és idegileg is kikészít az egész sajnos.

Hosszú távon irodai területen szeretnék elhelyezkedni,de egyszerűen sehova sem vesznek fel tapasztalat hiánya miatt. :(

Szóval a kérdésem a következő:

Te,mint szülő felvennéd magadhoz a gyerekedet a céghez,ahol vezérigazgató vagy,hogy tapasztalatot szerezhessen és utána tudjon magának egy irodai munkát találni?

2015. febr. 18. 15:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
valaki végre egyszer definiálhatná számomra, mi az az "irodai területen" - nagyon sok munkakör van, ami irodában végzett munkát jelent a takarítónőtől a vezérigazgatóig
2015. febr. 18. 19:22
 22/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Nos én még a kérdést se értem! Irodai területen lévő munka. Az mi? Mert az lehet jogi munka vagy HR-es munka, vagy pénzügyi munka. Ez mind mind más végzettséget igényel. Egyébként Pesten egy csomó hely van ahol nem kell tapasztalat. Ami meglepő jogi végzettséggel, friss diplomásként tapasztalat nélkül az országgyűlés hivatalától kezdve bármelyik kormányhivatalban el lehet helyezkedni, minden protek nélkül. Ezért tartunk itt ahol, de lehet.

2015. febr. 18. 19:56
 23/24 anonim ***** válasza:
94%

No igen... engem HR-esként nagyon érdekel, mi az az irodai terület :D :D Nekem van irodai területen 4 év tapasztalatom, de valszeg pénzügyesnek így se vennének fel sehova... érted a lényeget!?

Na de konkrétan a válasz: ha amúgy megfelelsz a munkára felvennélek. Illetve szerveznék egy interjút neked és megmondanám a HR-esnek, hogy csak akkor vegyen fel, ha akkor is alkalmasnak találna, ha nem tudná ki vagy. Azzal nem értek egyet aki azt mondja semmiképpen sem. Protekció mindenhol van. Az is egy protekció, ha a cég egy bármely alkalmazottja ad nekem egy CV-t, mert akkor már eleve biztosan látni fogom azt az anyagot, míg a jelenleg e-mailen beérkezett 564 db önéletrajzot esélyes, hogy nem fogom mind elolvasni, csak ha egyik se felelne meg max akkor. De ilyen még nem volt.

2015. febr. 18. 20:13
 24/24 anonim ***** válasza:
73%
Lehet, hogy ősanya típus vagyok, de ha vezérigazgató lennék egy cégnél, nem csak annyi időre venném fel a gyereket, hogy gyakorlatot szerezzen, hanem be is vonnám, akinek át lehet majd adni a vállalatot. Nyilván affinitástól, tehetségtől, érzéktől is függ, de ha ez megvan, akkor támogatnám nagyon.
2015. febr. 18. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!