Szülők ebben az esetben támogatnátok a gyereketeket?
Egy szállodában dolgozom,nem szeretem a munkám,testileg és idegileg is kikészít az egész sajnos.
Hosszú távon irodai területen szeretnék elhelyezkedni,de egyszerűen sehova sem vesznek fel tapasztalat hiánya miatt. :(
Szóval a kérdésem a következő:
Te,mint szülő felvennéd magadhoz a gyerekedet a céghez,ahol vezérigazgató vagy,hogy tapasztalatot szerezhessen és utána tudjon magának egy irodai munkát találni?
Kedves 10-es... főiskola alatt is apumnál dolgoztam,igaz csak heti 1x,mert csak 1 napom volt olyan,hogy nem kellett bejárnom,mert nem voltak óráim.
HIÁBA dolgoztam nála suli alatt,mert ezt csak részmunkaidőben csináltam.
Ha 1 évig rendes állásban csinálnám akkor azzal érnék valamit.
Azt írod, dolgoztál ott diákmunkásként. Miért nem írod bele az önéletrajzba? Hopp, máris egy év tapasztalat. Csak egy javaslat.
Saját céghez nem, de ismerőst megkérdeznék. Na, nem vezető pozícióba, csak valami lótifutinak először. Dolgozzon meg érte.
A heti egy nap részt hagyd ki az önéletrajzodból.
Amikor az egyetemet kezdtem, én is csak heti egy-két napokat tudtam dolgozni. Őszintén szólva simán beleírtam az önéletrajzomba, hogy 2009 januártól 2010 októberig itt és itt dolgoztam. Persze volt ahol interjún rákérdeztek, hogy mégis mennyi volt az az annyi, de a legtöbb helyen csak a feladataim érdekelték őket, így könnyen találtam utána új állást, hiszen kvázi két év tapasztalatom volt, pedig az egyetemet még be se fejeztem. Persze ehhez tényleg kell némi talpraesettség, de ennyit nyugodtan megtehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!