Csak erdeklodom, hogy havi 3-4000 forintnyi euroval megis mire menne?
2014. aug. 8. 16:08
3/16 anonim válasza:
Persze, minden esetben. És nem csak havi ennyit adnék neki. Mi jól élünk a vőlegényemmel, mindketten jól keresünk (tanultunk érte sokat), mégis van, hogy arra ébredek, hogy anya utalt nekem pénzt a számlámra, mert kapott valami projekt után pénzt és miért ne adna belőle, ha tud!
Semmiképpen sem tenném azt én sem a gyerekemmel, hogy a barátja tartsa csak el őt, mert mi nem fogjuk...
27n
2014. aug. 8. 16:09
4/16 anonim válasza:
Az én fiam külföldön tanul, és gyakorlatra szép kis fizetést kap. De még így is támogatom.
5/16 anonim válasza:
Kaját vesz neki a párja, cserébe ő ellátja a háztartást.
Ruhái vannak, azok nem kellenek. Havi 3000-ből tud magának sampont, tusfürdőt és hasonlókat venni
6/16 anonim válasza:
Sajat magadnak valaszolsz?
2014. aug. 8. 16:10
7/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, innen akartam
2014. aug. 8. 16:10
8/16 anonim válasza:
Ha megtehetném, igen.
2014. aug. 8. 16:13
9/16 anonim válasza:
Aha. Hat en a parja helyeben igencsak rossz neven vennem, hogy a szuleitol ker penzt samponra....
2014. aug. 8. 16:13
10/16 anonim válasza:
Havi 3000-4000 Ft? Ha csak ennyivel kéne támogatnom az itthon élő felnőtt gyerekemet, akkor boldog lennék. Sajnos a mai megélhetések mellett szerintem ez nem lehet kérdés. Ha én megengedhetem magamnak, neki viszont pénz gondjai vannak, akkor még ennél nagyobb összeggel is támogatnám. Illetve én támogatom is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!