Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti támogatnátok anyagilag a...

Ti támogatnátok anyagilag a gyereketeket, ha már nem él otthon?

Figyelt kérdés

-Ha már nagykorú és külföldön él, de még nem kaphat munkát (komplikált, miért)

-Ha a minimális anyagi segítség (havi 3-4 000Ft) nem okozna gondot

-Ha külföldön tanul, de a tanulmányait nem ti fizetitek

Vagy segítsen neki a fene, tartsa el a párja, nem a ti dolgotok?

2014. aug. 8. 16:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

Még szép,hogy támogatnám,ez nem kérdés.

Én is külön élek a párommal,mégis tamogatnak a szülők.Mindig adnak egy keveset.

Dolgozom,de csak 4 órás meló,szóval a fizu jelenleg nagyon kevés.

2014. aug. 8. 16:55
 12/16 anonim ***** válasza:
96%
Igen, fogjuk is. Megbeszéltük a férjemmel. A fiam most 17 éves, a férjem nem az édesapja, de mégis azon a véleményen van, hogy attól még a gyerekünk marad, ha elköltözik és szívesen támogatjuk őt majd.
2014. aug. 8. 17:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy alakul majd akkor igen. Bár havi 3000-4000Ft szerintem semmi, azért annyit még suli mellett is megkereshet magának is.
2014. aug. 8. 18:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem támogat anyukám,anyagilag,miért is tenné?Én és a férjem is dolgozunk,van amikor még csurran-cseppen egy kis pluszpénz is.A lányunk(6 éves) nem szenved hiányt semmiben.Rosszul érezném magam,ha támogatna anyagilag pluszban,nem szorulunk rá.Valószínű ha megszorulnánk és kérnénk,adna.Május óta nyugdíjas,inkább vigyáz a lányunkra,ha szükség van rá.
2014. aug. 8. 18:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén én nem szeretném ha a gyerekem addig összeköltözne a párjával amíg nincs munkája. Addig lakjon itthon és meglesz mindene aztán ha, munkája és pénze is lehet kezdethet felnőtt életet.
2014. aug. 8. 18:51
 16/16 anonim ***** válasza:
49%

Ha olyan ügyes volt a gyerek, hogy kitudott jutni külföldre, akkor keresgéljen munkát magának.

Ha a párja bevállalja így is, akkor tartsa Ő.

Az más kérdés ha itthon van. Akkor természetesen segítheted, erődtől függően.

2014. aug. 8. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!