Milyen elvárásaitok vannak a gyerekeitek párjával szemben amikor bemutatnak?
Ha egyszer szülő leszek, semmiféle elvárásaim nem lesznek a gyerekem párjával szemben. Milyen elvárásaimnak kellene lenniük? A gyerekemnek kell megfelelnie, nem nekem. Természetesen bízom benne hogy sikerül olyan gyereket nevelnem akit nem a züllött drogos/piás/stb. egyének vonzanak...
21 vagyok, 18 múltam mikor összejöttem a jelenlegi párommal (első pasi), és anyámtól már az elején megkaptam, hogy nem illik hozzám, úgyis szétmegyünk, túl öreg (8 év korkülönbség), hosszú hajú és az gáz, borostás és az gáz... és még sorolhatnám.
Az úgysem tart ötökké szöveget a mai napig megkapom és ki nem állhatom. Felnőttek vagyunk, ha szétmegyünk, az csak ránk tartozik, és meg fogok tudni birkózni vele. Ha gyerekem lesz, ezt tőlem nem fogja hallgatni az biztos. Legyenek boldogok, és tanuljanak a saját hibáikból párkapcsolati téren.
Annyi lenne az elvárásom, hogy szeresse, tisztelje, legyen hű a gyerekemhez :)
Persze, örülnék, ha értelmes lenne, és eltudnék majd vele én is beszélgetni, de a gyerekemnek kell megfeleljen. Ha Ő boldog, én is az vagyok.
Viszont nagyon védelmező típus vagyok, szóval ha úgy adódik, hogy ok nélkül fájdalmat okoz a párja majd a gyerekemnek (pl megcsalás, fizikai erőszak), akkor nagyon meg kell magam erőltessem, hogy ne kapjon tőlem apait-anyait.
Pedig nő vagyok.
Alapvetően az, hogy szeresse...és ne legyen rossz hatással rá (drogok, munkakerülés...)
De ha őszintén akarok válaszolni, akkor soha senki nem lesz elég jó:D de majd igyekszem leplezni:D
inkább kizáró okokat mondok :
folyamatos káromkodás
tömény cigiszag
ital szag
drog
céltalanság
ostobaság
a kapcsoltukhoz való negatív hozzáállás
Azt lássam rajta elsősorban, hogy szereti a lányom. Másodsorban,hogy hasonló az értékrendjük és a mentalitásuk.
Egyébként elvárásom nincs vele szemben, de azt ne adja meg neki egy isten se, hogy bántsa a gyerekemet (szándékosan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!