Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen elvárásaitok vannak a...

Milyen elvárásaitok vannak a gyerekeitek párjával szemben amikor bemutatnak?

Figyelt kérdés
2015. febr. 17. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Hogy lássam rajta, hogy szereti és tiszteli. Ezeken túl a gyermekemnek kell megfelelnie.
2015. febr. 17. 21:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
1-es válasza 100%-os, még ha van akinek nem tetszik is.
2015. febr. 17. 21:45
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

Ha egyszer szülő leszek, semmiféle elvárásaim nem lesznek a gyerekem párjával szemben. Milyen elvárásaimnak kellene lenniük? A gyerekemnek kell megfelelnie, nem nekem. Természetesen bízom benne hogy sikerül olyan gyereket nevelnem akit nem a züllött drogos/piás/stb. egyének vonzanak...

21 vagyok, 18 múltam mikor összejöttem a jelenlegi párommal (első pasi), és anyámtól már az elején megkaptam, hogy nem illik hozzám, úgyis szétmegyünk, túl öreg (8 év korkülönbség), hosszú hajú és az gáz, borostás és az gáz... és még sorolhatnám.

Az úgysem tart ötökké szöveget a mai napig megkapom és ki nem állhatom. Felnőttek vagyunk, ha szétmegyünk, az csak ránk tartozik, és meg fogok tudni birkózni vele. Ha gyerekem lesz, ezt tőlem nem fogja hallgatni az biztos. Legyenek boldogok, és tanuljanak a saját hibáikból párkapcsolati téren.

2015. febr. 17. 21:48
 4/10 anonim ***** válasza:
2%
Konzervatív, normális, udvarias, magyar legyen, és legyenek céljai az életben.
2015. febr. 17. 22:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Annyi lenne az elvárásom, hogy szeresse, tisztelje, legyen hű a gyerekemhez :)

Persze, örülnék, ha értelmes lenne, és eltudnék majd vele én is beszélgetni, de a gyerekemnek kell megfeleljen. Ha Ő boldog, én is az vagyok.

Viszont nagyon védelmező típus vagyok, szóval ha úgy adódik, hogy ok nélkül fájdalmat okoz a párja majd a gyerekemnek (pl megcsalás, fizikai erőszak), akkor nagyon meg kell magam erőltessem, hogy ne kapjon tőlem apait-anyait.

Pedig nő vagyok.

2015. febr. 17. 22:55
 6/10 anonim válasza:
Én mindig zavarban vagyok ilyen bemutatkozáskor, mert elég fura a külsőm, szélesebb vagyok mint amilyen magas és a lányok szülei emiatt furcsán néznek rám. 24/F vagyok.
2015. febr. 17. 23:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Alapvetően az, hogy szeresse...és ne legyen rossz hatással rá (drogok, munkakerülés...)

De ha őszintén akarok válaszolni, akkor soha senki nem lesz elég jó:D de majd igyekszem leplezni:D

2015. febr. 17. 23:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Szeresse, tisztelje, illetve, hogy hasonlo ertekeket kepviseljen mint a mi csaldunk.
2015. febr. 18. 01:57
 9/10 anonim ***** válasza:

inkább kizáró okokat mondok :

folyamatos káromkodás

tömény cigiszag

ital szag

drog

céltalanság

ostobaság

a kapcsoltukhoz való negatív hozzáállás

2015. febr. 18. 10:31
 10/10 Janka néni ***** válasza:

Azt lássam rajta elsősorban, hogy szereti a lányom. Másodsorban,hogy hasonló az értékrendjük és a mentalitásuk.

Egyébként elvárásom nincs vele szemben, de azt ne adja meg neki egy isten se, hogy bántsa a gyerekemet (szándékosan).

2015. febr. 18. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!