Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá a szüleimet,...

Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy az egyik autót adják nekem?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, Szegeden lakok. De péntekenként haza kell mennem (120 km) és vasárnap vissza.

Ez azért baj, mert vonatozni nem szoktam, a busz pedig 3 óra és gyógyszer nélkül elviselhetetlen az út.

Kocsival nincs baj, de a szüleim nem adják ide egyiket sem.

Pedig kettőjükre van három... Ráadásul anya nem is használja az övét, mert mindenhová biciklivel, vagy gyalog megy, esetleg apa elviszi. Szóval neki van egy másfél éves, szinte használatlan városi autója, de csak otthon használhatom.

Pedig simán levezetek több száz km-t egyhuzamban, jól vezetek.

Szóval nekem hatalmas segítség lenne, hogy egy hétvégén nem 6 órát kellene utazással töltenem, hanem kettőt.

Vagy én annak is örülnék, ha nem kellene hazajárkálnom hetente, mikor itt van a lakásom, meg minden.

2015. febr. 12. 13:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, ez kamu. Ennyire életképtelen hibridsterilselejtes emberek nincsenek. Legalábbis remélem...
2015. febr. 12. 20:44
 72/75 anonim ***** válasza:
54%
Szegény kis kérdező!! Szipp-szipp sírok annyira sajnálom hogy anyuci apuci nem adja oda nekijje a tütükéjét :( én azon gondolkodom hogy 25 évesen mit eszek holnap mert anyuci nemhogy a tütükéjét, még a zsemléje sarkát se tudja nekem adni. El lehet gondolkodni!
2015. febr. 13. 00:13
 73/75 anonim ***** válasza:
69%

Te kérdező! Miféle ügyvéd lesz belőled? Hiszen egyetlen normális érvet nem bírtál még írni, ami elfogadható lett volna, csak nyarvékolsz itt, mint a fürdős...

Hagyd a fenébe a jogot, kár rá az időd pazarolni.

Költözz haza, és probléma megoldva. Otthon is eltartanak, talán még az autót is megkapod, hogy elmenj vele plázázni.

2015. febr. 13. 07:58
 74/75 anonim ***** válasza:
61%

Ó, nem jó ez a felvételi rendszer, vissza a régit! Régen ilyen butuskák nem kerülhettek be az egyetemre, illetve de, mert apuci pénze akkor is létezett, de mindig akadt néhány olyan professzor, akit nem sikerült megvenni és oda volt a karrier. Sajnos jó részük már nem tanít, de remélem összeakadsz még néhányukkal.

Ha ennyit nem tudsz leérvelni, akkor ne menj jogásznak. Apuci biztos felvesz az irodájába, tudom, de attól még egy hasznavehetetlen kolonc leszel a kamarának.

Lennének tippjeim amúgy, de meghagyom neked, jó kis gyakorlás, vedd jogesetnek. Nem egy bonyolult ügy, mert a kis meséd olyan egyszerű, mint egy pont. Vagy az életed, vagy a fantáziád elég egyszerű.

2015. febr. 13. 20:20
 75/75 anonim ***** válasza:
Lehet, sot valoszinu, hogy tenyleg kamu, ha mar igy eltunk a kerdezo..
2015. febr. 15. 21:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!