Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy az egyik autót adják nekem?
Egyetemista vagyok, Szegeden lakok. De péntekenként haza kell mennem (120 km) és vasárnap vissza.
Ez azért baj, mert vonatozni nem szoktam, a busz pedig 3 óra és gyógyszer nélkül elviselhetetlen az út.
Kocsival nincs baj, de a szüleim nem adják ide egyiket sem.
Pedig kettőjükre van három... Ráadásul anya nem is használja az övét, mert mindenhová biciklivel, vagy gyalog megy, esetleg apa elviszi. Szóval neki van egy másfél éves, szinte használatlan városi autója, de csak otthon használhatom.
Pedig simán levezetek több száz km-t egyhuzamban, jól vezetek.
Szóval nekem hatalmas segítség lenne, hogy egy hétvégén nem 6 órát kellene utazással töltenem, hanem kettőt.
Vagy én annak is örülnék, ha nem kellene hazajárkálnom hetente, mikor itt van a lakásom, meg minden.
De ha azt megengedik, hogy a Balatonig levezessek, ami sokkal több idő, akkor ezt mégis miért nem?!
60%-os, még jó, hogy egyiket sem én írtam.
???
Ennek mégis mi értelme van?
Jaj, most, hogy megnéztem a kérdéseket, látom, hogy az egyiknél ( http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz.. , sajnos csak ezt nyitottam meg, mielőtt törölték a válaszod) nagyon állítottad, hogy mennyire kamu.
De ott is csak lepontozást kaptál, vajon miért... :D
Tényleg nincs jobb dolgod?
Jajj kérdező, nagyon sajnállak :/ Mármint tényleg, a válaszok miatt. Annyira irigy, rosszindulatú emberek vannak itt, hogy hihetetlen...
Tanácsot sajnos nem tudok adni, ha normálisan elmondtad ezeket (félsz, rosszul vagy, Balaton) akkor sajnos nem tudom mit lehetne mondani. Esetleg próbáld azt, hogy akkor neked vizsgaidőszakban nem lesz időd lebuszozni, és kész. Előbb-utóbb csak segítenek.
"Tényleg nincs jobb dolgod?"
Es neked?
Nem igazan erdekel a pontozas. Az viszont szorakoztat amikor belebuksz egy ujabb kamu kerdesbe :)
kérdező, nem igazán értelek.
ha havi 200at kapsz, abból pár hónap alatt különösebb erőfeszítések nélkül össze tudnál spórolni egy használt autót.
a szüleid azért akarnak heti egyszer látni téged, mert szeretnek..nem tudom, miért értetlenkedsz.
egyébként semmi bajom azzal, ha valaki jó körülmények között él, de valahogy hihetetlenül unszimpatikusnak, elkényeztetettnek és életképtelennek tűnsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!