Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen anyáról, szerintetek is rendes?

Figyelt kérdés
Két éves korom óta egyedül nevel. Januárban töltöttem a tizenhatodik évemet, van egy fiúm akivel hét és fél hónapja együtt vagyunk. Tegnapelőtt lefeküdtünk egymással. De én nagyon rosszul éreztem magam, ezért elmondtam. Először nagyon dühös volt, de utána egy óra múlva lehívott és szépen megbeszéltük a dolgokat. Áthívta a fiú szüleit is és velük is átbeszéltük ezt
2015. febr. 9. 21:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
23%

A lényeg ott van, hogy "Meg védekezzünk.". Mert hogy ez kimaradt, gondolom ezért (is) kellett bocsánatot kérnie a fiúnak.

Klassz lenne 16 évesen, az első alkalom után gyereket szülni vagy abortuszra menni, szerencsétek van, hogy ezúttal megúsztátok. Legközelebb legalább gumit használjatok, de annak is meg kell tanulni a használatát, különben semmit sem ér.

Anyukád szerintem jó fej és jól reagálta le a dolgot.

2015. febr. 10. 08:49
 22/27 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező (#20) ettől semmivel sem lett elfogadhatóbb számomra a srác szüleinek a reakciója... ettől még a saját gyereküket hozták megalázó helyzetbe, ami megbocsájthatatlan, azt gondolom.

Nyilván az joguk, és kötelességük, hogy beszéljenek a gyerekükkel a nem kívánt terhesség és a fogamzásgátlás problematikájáról - a saját gyerekükkel, otthon. Egyetlen szülőnek sincs joga megalázó helyzetbe hozni a gyerekét - ennyi.

2015. febr. 10. 08:58
 23/27 A kérdező kommentje:
Az a jó hogy anya és a fiú szülei végül megbeszélték hogy legközelebb óvatosabbak legyünk, az ő szülei azért voltak mérgesek, mert ők is nagyon fiatalok voltak (az apja 18 az anyja 15) amikor ő született. Én kései gyerek vagyok (41 évesen szült) meg anya szerint butaság volna egy felelőtlen tini butaság miatt eldobni az álmainkat. Mind a ketten szeretnénk majd orvosi egyetemre menni. Szerencsére jó tanulók is vagyunk (4, 89 lett most az átlagom :) )ez okozott a fiúm szüleinél bajt.
2015. febr. 10. 09:30
 24/27 anonim ***** válasza:
Védekeztetek?
2015. febr. 10. 17:02
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem, de szerencsére nem lett semmi baj
2015. febr. 10. 17:08
 26/27 anonim ***** válasza:
értelek, de szerintem akkor is sok a hűhó, ha nem is semmiért, de egy olyan téma körül, amit nem illik ennyire "kiszámítottá" tenni. anyukádnak nyilván kötelessége felvilágosítani téged, milyen veszélyei lehetnek a védekezés nélküli szexnek, de ennek általános érvényűnek kellene lenni, nem szabadna konkrét aktussal társítani. jól nézel ki, ha majd a legközelebbi szex alatt az fog kattogni a fejedben, vajon a gumi jól áll-e a helyén, és vajon anyukád szerint is minden rendben van-e :/ :(
2015. febr. 14. 23:18
 27/27 A kérdező kommentje:
Jobb mint ne foglalkozzon velem és aztán mittudomén gyereket szüljek 17 évesen.
2015. febr. 15. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!