Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt valaki, akinek rendes...

Van itt valaki, akinek rendes apja van? Mármint a kapcsolata jó az apjával? Kort és nemet is légyszíves

Figyelt kérdés

2014. dec. 5. 07:20
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen

Mindig jó volt vele a akpcsolatom.. Egyszer volt egy törés kb 21 évesen, akkor egy ideig tartózkodtunk egymástól( nagyon komoly vita volt, komoly témában/

Azőta nem annyira fekszabadult a kapcsolatunk,mit elòtte, de meg a nagy átlagnál mndig sokkal szuperebb.

Apuval mindent meg lehet beszélni, tiniként a pasisügye,et is. Sőt a menstruáció sem volt sosem tabu,

Egyébkent szerencsés vagyok, nekem anyukámmal is ilyen a kapcsoatom.

Egyébként űgy is, hogy nem élek már velük, hanem igen messze a férjemmel. Másfélhavonta találkozunk.

Apu49 éves, anyu 51

27//n

2014. dec. 5. 07:25
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Apám mindig is imádott, 3 fia után születtem én, a kicsi lánya, el lehet képzelni milyen boldog volt. Nagyon hasonló a természetünk, szókimondó, hirtelen haragúak vagyunk mindketten, de miután kidühöngjük magunkat, helyreáll a béke mindig. Egyszer haragudott meg rám annyira, hogy fél évig alig állt szóba velem: amikor egyetem helyett "csak" főiskolába vettek fel, aztán belátta, hogy hülye volt. Más nagyobb balhé nem volt soha. Ő 62, én 31
2014. dec. 5. 07:41
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon jó a kapcsolatom apukámmal, meg anyukámmal is szerecsére.:)

16L

2014. dec. 5. 08:01
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkét szülőmmel nagyon jó a kapcsolatom,szerencsére.38/N
2014. dec. 5. 08:11
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ő nevelt fel minket egyedül, sőt, a mai napig feltétel nélkül támogat. Mindent neki köszönhetünk. 29/N
2014. dec. 5. 08:48
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, abszolút normális a kapcsolat mindkét szülőmmel. Korábban is így volt. Én 38N, ők 60 és 61 évesek.
2014. dec. 5. 08:55
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

nekem rendes apám van, de a kapcsolatunk ettől függetlenül nem felhőtlen, amiről én is tehetek persze

a túlzott szókimondásom egy időben sok sértődést okozott, úgyhogy már egy jó ideje hideg távolságtartás van, de legalább veszekedés nincs

2014. dec. 5. 09:06
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
ja és én 23/L ő 57
2014. dec. 5. 09:07
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Az én apukám rendes, elsősorban miattam nem jó annyira a kapcsolatunk, bár rossznak sem mondanám, csak amolyan semleges.

32/F

2014. dec. 5. 09:09
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Apukám nagyon jó apa volt gyerekkoromban és most is nagyon jó, bár már rég nem velük élek. Nagyon jó nagypapa is. 34/N

(A férjem is nagyon jó apa, imádják egymást a lányunkkal. A rokonságban, a barátaim, ismerőseim körében is sok jó apát látok. Szerintebb több a jó apa, mint a rossz.)

2014. dec. 5. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!