Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt valaki, akinek rendes...

Van itt valaki, akinek rendes apja van? Mármint a kapcsolata jó az apjával? Kort és nemet is légyszíves

Figyelt kérdés

2014. dec. 5. 07:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
52 éves az apukám és nagyon jó vele a kapcsolatom. Mindig számíthatok rá, bár ahogy öregszik szörnyen morgós lett (mindenhez van valami kommentár :)) Nemcsak apukának jó, de nagyapának is tökéletes. Imádják egymást az unokájával. 28/N
2014. dec. 5. 16:18
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen

24/N

2014. dec. 5. 17:30
 23/30 anonim ***** válasza:

Nagyon jó a kapcsolatunk. :) Szerintem ez annak is köszönhető, mivel hasonlóbb a természetünk, mint anyukámmal (vele sokat veszekszünk, de nyilván azért őt is szeretem), és mindig is apás voltam. Elég nagy köztünk a korkülönbség (38 év), de ettől függetlenül szerintem sokkal modernebbül gondolkodik, mint akár a nála fiatalabbak is.

17L

2014. dec. 6. 13:01
 24/30 anonim válasza:
100%

Imádjuk egymást apukámmal, nagyon jó a kapcsolatunk! Sokszor nem könnyű vele, mert keményfejű, szeret "kombinálni". Viszont a család a legfontosabb számára, különösen én, az egyetlen lánya! Ennek ellenére sikerült elfogadnia a férjemet :) ! Az unokáját is imádja, szóval nagytatának is csodálatos.

Ő 63, én 35

2014. dec. 6. 20:18
 25/30 A kérdező kommentje:
köszönök minden választ, és örülök, hogy ennyi embernek jó apukája van .:)
2014. dec. 7. 16:16
 26/30 anonim ***** válasza:

A mi kapcsolatunk nagyon jo volt apukammal. Sokat jartunk kirandulni, horgaszni, sokat foglalkozott velem es a hugommal. Sajnos mikor 21 voltam meghalt, de nagyon szerettem, es azota is nagyon hianyzik.

26N

2014. dec. 10. 09:43
 27/30 anonim válasza:
Nekem kicsi korom óta jó a kapcsolatom apával:) közelibb mint az édes anyámmal:) Jóbban kijövök vele,ő nem balhézik velem hülyeségeken:) 14/L
2014. dec. 10. 14:20
 28/30 anonim válasza:
Nekem kicsi korom óta jó a kapcsolatom apával:) közelibb mint az édes anyámmal:) Jóbban kijövök vele,ő nem balhézik velem hülyeségeken:)ő 42 éves.:) 14/L
2014. dec. 10. 14:20
 29/30 anonim válasza:
Nem. 21 éves vagyok a szüleim elég későn "csináltak" túl van anyám 66,apám 69. Nem élnek együtt,már rég elváltak. Apámmal mindig is rossz volt a kapcsolatom,mert maradi felfogása van és ő hiszi magát a mindenható atyaistennek körülbelül. Viszont anyám iszonyat jófej, nem is kívánhattam volna jobb anyát
2014. dec. 20. 20:33
 30/30 anonim válasza:
21f voltam.
2014. dec. 20. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!