Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinek nem túl jó a kapcsolata...

Love you baby 5 kérdése:

Kinek nem túl jó a kapcsolata az apukájával?

Figyelt kérdés
Ti is (lányok) úgy vagytok vele hogy inkább az anyukátoknak mondtok le dolgokat? Én igen! Nektek is már volt olyan hogy az anyukátok mondta hogy legyél vele őszinte és mindent elmondtál neki ő meg még is lemondta az apukátoknak? Nekem mindig ez van! :( Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de nekem nagyok ciki hogyha az apukám tud a "személyes" dolgaimról! :(

2014. nov. 8. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne legyen ciki, apud is éppolyan szülőd, mint anyud. Ő is szeret és csakis jót akar neked. Apuddal szemben igazságtalan lenne, ha mindenből ki lenne zárva. Örülj inkább neki, hogy érdeklik az érzéseid, a magán dolgaid.
2014. nov. 8. 15:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Amikor elolvastam a kerdest, kapasbol ravagtam, hogy hat nekem.

Apam 5 eves korom ota nem foglalkozik vele gyakorlatilag, h elek-e vagy halok. Ha Anyum nincs es rajta mulik mehettem volna allami gondozasba. De tudom peldam nem egyedi, szoval azt akarom mondani, h lehet, h inkabb halasnak kene lenned, h erdeklik a dolgaid? Innen ugy tunik, szeret es felt, ha altalanossagban normalis, csak te szegyellos vagy, akkor en osszetennem a kezem a helyedben.

2014. nov. 8. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
LOL még jó,hogy te megteheted,hogy anyukádnak elmondj mindent.Tudod nekem rossz a kapcsolatom apámmal,édesanyám meg rég halott.Szívesen lennék a helyedben,de te gondolom nem akarsz cserélni.
2014. nov. 8. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Miért lenne ciki?

Én pl. anyumnak nem szoktam elmondani semmit. Apum mindenről tud és soha nem mondja el anyumnak. Vele megyek mindenhova, együtt csinálunk dolgokat. Anyummal csak szia-szia viszony van. Szerintem nyugodtan elmondhatnál neki mindent. Eljön majd az az idő is, amikor mesélnél neki, elmondanád a problémáidat, de Ő már nem lesz ott.

19/L

2014. nov. 8. 16:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Megpróbálom! :)

2014. nov. 12. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!