Van itt valaki, akinek rendes apja van? Mármint a kapcsolata jó az apjával? Kort és nemet is légyszíves
Figyelt kérdés
2014. dec. 5. 07:20
11/30 anonim válasza:
Nekem mindig jó volt a kapcsolatom apukámmal. 40/N. Ő pedig 70 éves.
12/30 anonim válasza:
Az én apukám volt a VILÁGON A LEGRENDESEBB APUKA!!
(Sajnos már csak volt.)
13/30 anonim válasza:
Nagyon-nagyon imádom az apukámat, csodálatos ember. Én 24 éves lány vagyok ő 52 éves.
14/30 anonim válasza:
Nekem jó apukám volt, szigorú volt és kamaszkoromban gyakran összezördültünk, de mindenben támogatott, mindent meg lehetett vele beszélni, és hát mivel első gyerek és lány voltam, így belsőségesebb is volt a kapcsolatunk, mint a tesóimnak vele. Ráadásul apás is voltam, míg a tesóim inkább anyások. Sajnos pár éve meghalt így arról nem tudok nyilatkozni milyen a viszonyunk úgy, hogy már felnőttem. De szerintem jó lett volna.
25 N
15/30 anonim válasza:
Nekem nagyon jóóó 32/L apu 63 éves, vele mindig is jó volt, anyuval már kevésbé...
16/30 anonim válasza:
Én mindkét szülőmet ugyanúgy szeretem, de gyerekkorom óta jobban húzok apámhoz, neki mertem olyasmiket elmondani amiket anyának nem, meg jobban is hasonlítok rá. 18l
17/30 anonim válasza:
Apám nagyon jó apa. A férjem is ilyen szerencsére, a közös babával is, illetve a korábbi házasságából származó, már nagykorú lányával is. (Ez mondjuk fontos szempont volt nálam a közös gyerek vállalását illetően.)
18/30 anonim válasza:
Szia! Apukámmal és anyukámmal is nagyon jó a kapcsolatom. Apu nagyon rendes, jószívű ember aki sokszor erőn felül dolgozott, hogy a nehéz időkben is legyen étel az asztalon és ki legyenek fizetve a számlák de mellette gondoskodó és figyelmes apa is volt mindig. Imádom a szüleimet és remélem ugyanilyen szülő-gyerek kapcsolat lesz köztem és a kisfiam között is :-) Én 29 vagyok, apu 55 anyu 52 éves
19/30 anonim válasza:
Igen, nekem is. Anyukámmal is jó viszonyom, de mindig is apás voltam.
30N
20/30 anonim válasza:
Nagyon jó ember és nagyon jó apa az Apukám. 84 éves.
N/54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!