Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is ilyen a kapcsolata...

Másnak is ilyen a kapcsolata az apukájával?

Figyelt kérdés

Eléggé fura a kapcsolatom apukámmal... Van amikor tök normális. De ha valamit például elrontok, nem értek, rosszul csinálok felkapja a vizet és szó szerint üvöltözik velem, hogy hogy lehetek ennyire hülye meg társai (káromkodik elég rendesen...) És én ezt lelkileg nem bírom... Tudnék menni albérletbe, mert már dolgozom, de akkor ki lennék tagadva a családból, és egyedül nem szeretnék maradni. Egész nyáron 'szívta a vérem', hogy miért nem dolgozok már, nem fogta fel, hogy páylakezdőként nehéz munkát találni... Most hogy van munkám, meg már azzal cseszeget, hogy kérjek emelést, merthogy ez kevés... Sose vagyok neki elég jó, és ez eléggé ront az önbizalmamon is... Van olyan, aki iylesmi cipőben jár?

22/L

2014. dec. 3. 08:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az lenne a legjobb, ha albérletbe mennél, mert ezt úgy sem fogja abba hagyni. Ha meg maradsz, érzelmileg tönkre tesz.
2014. dec. 3. 08:33
 2/15 anonim ***** válasza:

Szerintem tegyél egy próbát. Ültesd le apukádat és mond el neki őszintén, milyen rossz hatással van rád az önbizalom romboló viselkedése, a káromkodása. Azt is mondd el neki, hogy elhiszed, tudod, hogy mindezt azért Teszi, mert szeretné, ha jobb lenne neked, de Te ezt nem így éled meg.

Két lehetőség van:

Magába száll, vagy lepereg róla és tovább pattog.

Mindkét esetben tudni fogod, hogyan tovább.

2014. dec. 3. 08:50
 3/15 poiu ***** válasza:
Ha ez rombolja az önbizalmad, akkor menekülj. Nem leszel "kitagadva", sőt, ha elköltözöl, ezerszer jobban fognak szeretni. Az apa-lánya konfliktuson túl lehet egy tipikus pasi-nőci konfliktus is. Mi pasik megőrülünk pl. attól, hogy a nők nem tudják, melyik a jobb kezük, vagy hogy wattos vagy voltos égőt kell-e venni. Te meg nyilván jó vagy egy csomó dologban, amihez a pasik hülyék.
2014. dec. 3. 09:04
 4/15 gömbicica ***** válasza:

valószinüsitem, hogy Édesapádnál is komoly lelki problémák vannak(

csak a tehetetlen ember ordibál(

a gyereknek még ha 22 éves is, el lehet mondani ha rosszul csinál valamit, hogy csinálja jól, nem leüvölteni a fejét(

Édesapád dolgozik?

egyke vagy?

vajon Ő még semmit sem csinált rosszul? -tudom hülye akérdés, mertez a lealázó ordibálás is rossz-

2014. dec. 3. 09:41
 5/15 anonim ***** válasza:
Huh, átérzem a helyzeted, nekem anyám ilyen :( Szerencsére apám megértő, és tartja bennem a lelket, szóval nekem jobb a helyzetem. Igazából nem tudok mást mondani, csak azt, hogy menj albérletbe. Ha tényleg ilyen rossz a helyzet, szerintem ne maradj ott csak azért, mert ő azt akarja. Egyébként anyukáddal mi a helyzet? Ő is ilyen?
2014. dec. 3. 09:46
 6/15 gömbicica ***** válasza:

Édesanyáddal sem jobb a kapcsolatod?

egy ismerősőm lányai vannak ilyen helyzetben.

imádják szó szerint az apjukat, borzalmas dolgokat éltek meg mellette kisgyerekkorukban. Ivott mint afene, állandó epilepsziás rohamokban volt naponta többször is!!(

a nagylány tán 24 a kicsi 17

nagylány egy diplomával,- nem tetszik neki, imád cukrászkodni ezért elvégzett dicséretettel egy cukrász sulit-

Édesapjának egy dicsérő szava ne volt, és még egy diplomát akar. leányzó most vegyésznek készül, a lelke romokban, kapcsolata szörnyü, Édesanyja is totál kikészült, apuka most kiiment külföldre vagy2 hónapja mégfizetést nem kapott. :-(

nem ment velük sehová, mert minek az, még nyaralni sem ment velük( de ők menjenek nugodtan, stb.

agyrém. (((((

lányai bujnak hozzá imádják, ő meg ilyentávolságtartó.

brrrr. borzalmas(

2014. dec. 3. 09:53
 7/15 anonim ***** válasza:

Én apám egy fokkal jobb azért, elég rendes is mert segít mindenben, de ha én elrontok valamit vagy úgy csinálok valamit ami neki nem tetszik akkor ő is elég hamar felkapja a vizet, meg engem is cseszegetett még másfél éve hogy miért nem dolgozok már, pedig én is hasonló helyzetben voltam mint te pályakezdőként sőt még pár hónap munka után se találtam melót magamnak mert akkor is csak fél évet dolgoztam mivel csak arra az időre kellettem, ameddig az illetőt helyettesíteni tudtam, utána meg nem tudtak nekem munkát adni bár ígérték hogy 2 hónapon belül adnak munkát egy másik munkakörbe amiből semmi sem lett és apám ezen is ki volt bukva meg alapból nem egyszerű még tapasztaltabb embernek sem állást találnia. A jelenlegi helyemen is kirúgták a raktárost mert rákentek valami balhét jogtalanul amiből per is lett és ő is fél évig nem talált munkát, pedig ő mindent vállalt volna még azt is hogy zöldségeket pakoljon a Tescoba de nem kapta meg az állást.

Persze visszatérve a kérdésedre én is hasonló cipőben vagyok ezzel én apám rendes nagyon, nincs vele problémám meg nem is érzem itthon feszültnek magam csak ha segíteni kell neki valamit vagy együtt állunk neki valaminek akkor érzek mindig görcsöt a gyomromban hogy mikor fog megint kitörni belöle a düh.

2014. dec. 3. 09:58
 8/15 gömbicica ***** válasza:

bocs,hogy részletekben irok, de lépten-nyomon időnként mindenem kitörlődik(

szóval a kisebbik lány is totál kivan, fiu kapcsolata nincs, ami voltazt iső hagyta abba, anorexiáslett,nagynehezen helyrejött, pszichológus stb,de mostmeg százszor roszabb a helyzet( most mégegyszer akkora mint vola,a hormonrendszere szétcsuszva,

középsulit abbahagyta, most estin csinálja( más városban(

ő is imádja az apját, őt sem veszi körül ölelő szeretet( mintha apuka szégyenlené, hogy szeresse vagy nem tudom(

szóval más is jár ilyen cipőbe.

nekem a szüleim elváltak migkicsi voltam.apám nemtörődött velem, az esküvőmre ishiábahivtam,az unokáiról semmitsetudott( öregségére korházba került meglátogattam gyerekekkel, elzavart(

másnap mondták a betegek, hogya felesége kivertea patáliát, mitkerestünk miott. apámmmal ordibáált(

agyrém(

kivánom hogy asaját családod majd szerető légkörben nőjjönfel)

kivánok ehhezNeked szerető társat, békét, egészséget)

azért nincs veszve minden)üdv.Edit

2014. dec. 3. 10:12
 9/15 A kérdező kommentje:
Anyukám nem ilyen, sőt... Apukám még vele is ordibál. Tőlem bocsánatot szokott kérni, de tőle nem... Egyébként másnapra már olyan, mintha semmi nem történt volna, hangulatember. Nem vagyok egyke! Amikor nem dolgoztam akkor kb. hetente belémkötött, szó szerint sírógörcseim voltam, msot, hogy dolgozom már nincs annyi veszekedés, de előfordul, hogy valamin felkapja a vizet, én meg eléggé gyenge jellem vagyok sajnos...
2014. dec. 3. 10:34
 10/15 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerintem költözz el, ha tudsz. Eseteg mondd el anyukádnak, hogy miért teszed, ha vele is így viselkedik, akkor szerintem meg fogja érteni. És szerintem nem vagy gyenge jellem, ettől bárki kikészülne :(
2014. dec. 3. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!