Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is ilyen a kapcsolata...

Másnak is ilyen a kapcsolata az apukájával?

Figyelt kérdés

Eléggé fura a kapcsolatom apukámmal... Van amikor tök normális. De ha valamit például elrontok, nem értek, rosszul csinálok felkapja a vizet és szó szerint üvöltözik velem, hogy hogy lehetek ennyire hülye meg társai (káromkodik elég rendesen...) És én ezt lelkileg nem bírom... Tudnék menni albérletbe, mert már dolgozom, de akkor ki lennék tagadva a családból, és egyedül nem szeretnék maradni. Egész nyáron 'szívta a vérem', hogy miért nem dolgozok már, nem fogta fel, hogy páylakezdőként nehéz munkát találni... Most hogy van munkám, meg már azzal cseszeget, hogy kérjek emelést, merthogy ez kevés... Sose vagyok neki elég jó, és ez eléggé ront az önbizalmamon is... Van olyan, aki iylesmi cipőben jár?

22/L

2014. dec. 3. 08:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

OK, azt lenyelném, hogy cseszeget, amíg munkanélküli vagyok.

De ha van állásom, akkor rettenetesen kiakadnék, hogy "már azzal cseszeget, hogy kérjek emelést, merthogy ez kevés".

Valószínűleg visszaszólnék neki, hogy mit pofázik bele a munkahelyi dolgaimba?

2014. dec. 3. 11:01
 12/15 A kérdező kommentje:
Ha visszaszólnék neki, akkor még nagyobb bajt csinálnék, így lenyelem. :) Azt hajtogatja mindig, hogy nekem akar jót. Eddig oké, énis örülnék, ha többet kapnék majd idővel, de próbaidő alatt nem fogom verni az asztalt, hogy adjatok többet... tehát ő gondolkodik elég hülyén, meg azthiszi minden olyan könnyen megy az életben...
2014. dec. 3. 12:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha mindig kerülöd vele konfliktust, akkor bármit bárhogyan mondhat neked.

Ha albérletbe is tudnál menni, akkor én a helyedben a legközelebbi üvöltés után albérletet keresnék, elköltöznék.

Kitagad? Na bumm! Legalább nem lesz többé, aki üvölt velem.

És ez nemcsak a szülőkre vonatkozik. Ha nem állsz ki magadért, eltaposnak. Munkahelyen, otthon, boltban, mindenhol.

2014. dec. 4. 14:20
 14/15 poiu ***** válasza:
Még moindig otthon vagy? Nem mondtuk ötvenen, hogy húzz már el onnan.
2014. dec. 5. 18:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnos, ilyen az alaptermészete. Nem tudsz mit tenni. Ismerem, velem is lakott hasonló személy, de az nő volt. Nem lehet észérvekkel hatni rájuk. Talán az lenne a legjobb, ha találsz egy megfelelő fiút, elköltöznél otthonról, de akkor meg a fiú lenne a baj... Költözz el már most.
2014. dec. 12. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!