Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen anyáról, szerintetek is rendes?

Figyelt kérdés
Két éves korom óta egyedül nevel. Januárban töltöttem a tizenhatodik évemet, van egy fiúm akivel hét és fél hónapja együtt vagyunk. Tegnapelőtt lefeküdtünk egymással. De én nagyon rosszul éreztem magam, ezért elmondtam. Először nagyon dühös volt, de utána egy óra múlva lehívott és szépen megbeszéltük a dolgokat. Áthívta a fiú szüleit is és velük is átbeszéltük ezt
2015. febr. 9. 21:33
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Voltunk ma nőgyógyásznál és ott minden rendben volt. Anya azt mondta hogy legközelebb szóljak neki és írat fel fogamzásgátlót. Meg védekezzünk. De nem hiszem hogy egy darabig szeretnénk. Szerintem így is elég bajt okoztam
2015. febr. 9. 22:40
 12/27 anonim ***** válasza:
84%
a fiúdnak bocsánatot kellett kérnie??? b+. elnézést. meg h nagymama meg nemibeteg gondozó. konfliktusok... ne haragudj, nem tudom felfogni, mi ez a műbalhé egy tök normális szex körül 2 db. 16 éves, ellenkező nemű emberrel.
2015. febr. 9. 23:24
 13/27 A kérdező kommentje:
A fiú Szülei mondták hogy kérjen bocsánatot anyától és tőlem. Őt nagyon szigorúan nevelik. De anya is meg én is mondtuk hogy nem kell
2015. febr. 9. 23:43
 14/27 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, "Rá nagyon mérgesek voltak, bocsánatot kellett kérnie" - na, ez nálam végképp kiverte a biztosítékot... egyébként meg, az, hogy megbeszélted az anyukáddal, az rendben van (ha nem, az is rendben lenne, a kettőtök közti viszonyon múlik), az, hogy elsőre kiakadt, hát jó, nem könnyű szembesülni vele, ha felnő az ember gyereke, én viszont semmiképp nem tartottam volna ebből családok közti kupaktanácsot.
2015. febr. 10. 00:00
 15/27 anonim ***** válasza:
64%

Nos tehát. Anyukád igyekszik.

Ha jól értem a fiúd szülei csinálták a parádét ésaazért kellett a családi kupaktanács, hogy anyukád elmondja az álláspontját.

Mondjuk azt nem tudom megérteni, miért kellene szegény fiúnak bocsánatot kérni.

Anyukádszerintem csak eelső pillanatban sokkolódott. De még mindig jobban járt, mint az én anyukám, aki a rányitásos módszerrel tudta meg, hogy a lánya nemi életet él. Szerintem ennél csak az volt kínosabb, mikor már muszáj volt elhagyni a szobát és szembenézni a családdal.

Túlléptünk rajta, öt éve a férjem.

De apám elmeselte az esküvőnkön. Igen. Az egész násznépnek.

2015. febr. 10. 05:28
 16/27 A kérdező kommentje:
Anya azt mondta hogy ő csak azért haragszik és csak rám (pontosabban haragudott meg rám) mert nem szóltam neki előre, mert akkor iratott volna fel tablettát. Azt mondta hogy tudta hogy egyszer ez be fog következni, csak hogy fiatal vagyok ezért vigyázzak magamra.
2015. febr. 10. 06:55
 17/27 anonim ***** válasza:
87%

Ez az egész egy kész vicc.

" Először nagyon dühös volt, de utána egy óra múlva lehívott és szépen megbeszéltük a dolgokat. " Itt kellett volna megállnia a történetnek. De az, hogy mindenkit összecsődíteni és megbeszélni a szexuális életeteket elég abszurd.

Ráadásul ez a bocsánatkérés...

El sem tudom képzelni hogy zajlott.

"Bocsánat Juli, hogy megdugtalak. Többet nem fordul elő. Sajnálom Marika néni, hogy megdugtam a lányát." Nevetséges.

2015. febr. 10. 08:26
 18/27 anonim ***** válasza:
86%

Családi KUPAKtanács, szó szerint :D

Hát rendes az anyukád, de kissé megszállott.

2015. febr. 10. 08:29
 19/27 anonim ***** válasza:
84%
#15 "De apám elmeselte az esküvőnkön. Igen. Az egész násznépnek." - ez szerintem inkább már poén, egy esküvőn nincs benne semmi megalázó... szemben azzal, amit a Kérdező leírt...
2015. febr. 10. 08:29
 20/27 A kérdező kommentje:

Nos akkor tisztázzuk!

Felelőtlen viselkedése miatt kellett volna bocsánatot kérnie, a másik hogy nem a szexuális életünket beszéltük át (azt csak ketten anyával) hanem hogy két ilyen fiatal felelőtlen volt.

2015. febr. 10. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!