Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen anyáról, szerintetek is rendes?

Figyelt kérdés
Két éves korom óta egyedül nevel. Januárban töltöttem a tizenhatodik évemet, van egy fiúm akivel hét és fél hónapja együtt vagyunk. Tegnapelőtt lefeküdtünk egymással. De én nagyon rosszul éreztem magam, ezért elmondtam. Először nagyon dühös volt, de utána egy óra múlva lehívott és szépen megbeszéltük a dolgokat. Áthívta a fiú szüleit is és velük is átbeszéltük ezt
2015. febr. 9. 21:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%
Az rendes tőle, hogy megtudtátok normálisan beszélni, az első felindultsága meg érthető. De, hogy a fiú szüleit minek kellett odahívni, hogy kibeszéljék a ti szexuális életeteket, azt nem értem. A fiú tud otthon is beszélni a szüleivel, ha olyan viszonyba vannak. Amúgy az jó, ha ti ketten mindent megbeszélhettek egymással.
2015. febr. 9. 21:36
 2/27 anonim ***** válasza:
89%
Igazából rendes/nem rendes tök mind1 bele lett kényszerítve egy helyzetbe,és jól reagálta le!Igazából mást nem is nagyon tudott volna csinálni!
2015. febr. 9. 21:37
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért az áthívja a fiú szüleit rész egy kicsit erős.
2015. febr. 9. 21:40
 4/27 anonim ***** válasza:
77%
Rendes, és okosan reagálta le a dolgot az első sokk után. Nyilván volt oka rá, hogy a srác szüleivel is beszéljen - írod, hogy rosszul érezted magad a dolog után - felteszem, a fiú is nagyon fiatal még. Bármilyen nehéz ezt némelyeknek elfogadni, 16 éves fiúk-lányok mentálisan még sok szempontból éretlenek, felelősségteljes szülő támogatása, okos irányítása kell ahhoz , hogy érett, önálló döntésekre és felelősségvállalásra képes felnőtté váljanak.
2015. febr. 9. 21:47
 5/27 A kérdező kommentje:
Azért hívta át őket hogy megbeszéljük, nehogy félreértés legyen köztünk. Mármint a barátom szülei és közöttem illetve anya és a barátom és szülei között
2015. febr. 9. 21:48
 6/27 A kérdező kommentje:
Igen fiatal a fiú is osztálytársam
2015. febr. 9. 21:50
 7/27 anonim ***** válasza:
86%

szerintem is túlzás, h átbeszélte ezt a fiúd szüleivel, ráadásul előttetek??? nagy családi ügy lett belőle? ne hari, nem akarom, h rosszul érezd magad, de szénné égtem volna, ha ez velem történik.

nézd. a szexualitás INTIM dolog, tökmindegy, hány éves vagy és kivel csinálod. ezt anyukád is tudja, csak ő még a te helyzetedben egy "gyerekes könnyelműséget" lát, ergo nem veszi komolyan. arról kellene beszélnetek, h te már nem vagy gyerek, és az, h elmondod neki, mikor kivel mit teszel, az hatalmas ajándék, ami nem minden szülőt illet meg. és SOHA nem szabad visszaélni vele.

a düh az mindenkinél normális, kérdés, h mi okból... nem teljesen értem, ezért miért kell dühösnek lennie, fogadalmat tettél, h senkivel nem fekszel le 18 éves korod előtt - és megszegted ezt? lehet h az a bajom, h nem értem, miért rossz az a szülőnek, ha a 16 éves gyereke nemi életet él... úgy csinálnak, mintha velük szúrtál volna ki :( ja, és én magam is szülő vagyok :)

2015. febr. 9. 21:54
 8/27 anonim ***** válasza:
94%
Mért ne lenne rendes, egyedül nevelt ezért aggódik. Azt nem értem minek hívta át a fiú szüleit, kínos volt?
2015. febr. 9. 21:56
 9/27 A kérdező kommentje:
Nem volt kínos és amint mondtam a konfliktusok elkerülése végett hívta át őket. Amúgy a fiúm is megmondta otthon. Rá nagyon mérgesek voltak, bocsánatot kellett kérnie, de én mondtam hogy én is akartam
2015. febr. 9. 22:05
 10/27 anonim ***** válasza:
26%
Gondolom nagyon fiatal vagy, így azért nem csodalkozom, hogy beszelt a fiu szuleivel, nyilvan nem szeretne még nagymama lenni, se a nemibeteg gondozóba mászkálni.
2015. febr. 9. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!