Mi a véleményetek az ilyen anyáról, szerintetek is rendes?
szerintem is túlzás, h átbeszélte ezt a fiúd szüleivel, ráadásul előttetek??? nagy családi ügy lett belőle? ne hari, nem akarom, h rosszul érezd magad, de szénné égtem volna, ha ez velem történik.
nézd. a szexualitás INTIM dolog, tökmindegy, hány éves vagy és kivel csinálod. ezt anyukád is tudja, csak ő még a te helyzetedben egy "gyerekes könnyelműséget" lát, ergo nem veszi komolyan. arról kellene beszélnetek, h te már nem vagy gyerek, és az, h elmondod neki, mikor kivel mit teszel, az hatalmas ajándék, ami nem minden szülőt illet meg. és SOHA nem szabad visszaélni vele.
a düh az mindenkinél normális, kérdés, h mi okból... nem teljesen értem, ezért miért kell dühösnek lennie, fogadalmat tettél, h senkivel nem fekszel le 18 éves korod előtt - és megszegted ezt? lehet h az a bajom, h nem értem, miért rossz az a szülőnek, ha a 16 éves gyereke nemi életet él... úgy csinálnak, mintha velük szúrtál volna ki :( ja, és én magam is szülő vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!