Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon kikapok a szüleimtől,...

Nagyon kikapok a szüleimtől, ha kiderül hogy tetkóm és piercingem is van? 16/L

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és csináltattam tetkót még régebben és most piercinget is.Nem annyira látható és próbálom titkolni,de előbb utóbb észre fogják venni.Szeretném nekik elmondani mielőtt meglátják.Elég szigorúak,és nem azt mondom hogy vernek,de előfordult hogy felpofoztak.Vagy tartsam inkább titokban?Nyáron úgy is kiderülne.Szülők!Ti mit szólnátok ilyen esetben?

2015. jan. 16. 16:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
7%
Az lenne az utolsó zsebpénz amit kaptál tőlem.
2015. jan. 16. 19:17
 22/23 A kérdező kommentje:
Ismerős csinálta azért nézte el nekem ezt a 2 évet.Azért csináltam mert nekem tetszik és ha ránézek mindig eszembe jut valami.Nem szívesen részletezném hogy mi az,az legyen magánügy,de tényleg nem hülyeség hanem egy életre igaz dolog.Ez most kellett nekem azért csináltattam,tudtam hogy anyáék nem fogadják majd jól és hogy stresszelni fogok rajta de akkor sem bántam meg.Ha megkérdezik ki csinálta,nem mondom el mert nem szeretném a srácot bajba keverni.
2015. jan. 16. 19:25
 23/23 anonim ***** válasza:
47%

Haragudnék az a meggondolatlanság miatt hogy nem véletlenül kell a szülő engedélye a dologhoz ha nem vagy 18.

Mondjuk a felelőtlenségének a mértéke amit éreznék a lányomban függ magától a tetoválástól is, mennyire igényes a munka (nem csak kinézet hanem egészségügyileg is), hogy mennyire vállalható a tartalma stb..

Mondjuk a piercinget kevésbé viselném jól, mert nem igazán tartom ízlésesnek.

És igen te legyél az aki a szüleid elé áll, és ne úgy hogy hirtelen felhúzod a pólód vagy ruhád, hanem ülj le velük meséld el hogy miért és mit tettél.

A pofonosztás nekem speciel nem stílusom, van annál jobb nevelőeszköze az embernek, de nem ismerem a szüleid temperamentumát.

2015. jan. 16. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!