Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hidegültem el a szüleimtöl?

Miért hidegültem el a szüleimtöl?

Figyelt kérdés
Szinte semit nem beszélek meg velük hogy hogy érzem magam nem mondom el nekiek ha valami problémám van semmijen mélyebb dologról nem beszélek velük pl: hazajövök az iskolából megkérdezik hogy mivolt én mondom hogy a szokásos unalom aztán nem is nagyon beszélgetünk ők tv-t néznek én meg vagy tanulok vagy elfoglalom magam valamivel. Tudom hogy ez igy nincs jól sokatól halom hogy mijen jól kijönnek az ősökkel mindent meg tudnak beszélni velük ijenkor kicsit bánt hogy ez nálam nem igy van. Nem tudom hogy alakulhatot ez igy a nevelés miat nem tudom kis koromban komolyabban elvertek néhányszor de ahogy nőtem ez abba maradt sosem voltak azok az érzelgős emberek de akkor is...:( 18f

2015. jan. 11. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem te hidegültél el tőlük, hanem ők nem foglalkoznak veled szülőhöz méltó módon.
2015. jan. 11. 21:03
 2/3 anonim válasza:
Mintha csak én írtam volna a kérdést, még a kor és a nem is egyezik...
2015. jan. 11. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A családban a változást egy gyerek is elindíthatja. (Nem azt mondom hogy gyerek vagy, hanem hogy a gyerek szerepét töltöd be a családban.)

Szerintem bőven elég lenne annyi, hogy ha legközelebb kérdeznek, akkor mondasz 2-3 mondatot, és nem a szokásosat. Ha reagálnak erre, már kész is egy dialógus.

2015. jan. 12. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!