Nagyon kikapok a szüleimtől, ha kiderül hogy tetkóm és piercingem is van? 16/L
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és csináltattam tetkót még régebben és most piercinget is.Nem annyira látható és próbálom titkolni,de előbb utóbb észre fogják venni.Szeretném nekik elmondani mielőtt meglátják.Elég szigorúak,és nem azt mondom hogy vernek,de előfordult hogy felpofoztak.Vagy tartsam inkább titokban?Nyáron úgy is kiderülne.Szülők!Ti mit szólnátok ilyen esetben?2015. jan. 16. 16:15
1/23 anonim válasza:
Én egy kicsit előszedném azt az embert, aki kiskorúnak szülői engedély nélkül megcsinálta...
2/23 Andizsuzsi válasza:
Én két huszonéves gyerek anyjaként úgy gondolom, ha elég nagy voltál hozzá, hogy tetováltass, akkor legyél elég nagy ahhoz is, hogy vállalod a szüleid előtt, amit tettél. Kezdd annál a szülődnél, amelyik elfogadóbb. De mindenképpen azelőtt, hogy ők kapnak rajta.
3/23 anonim válasza:
Mit ábrázol a tetoválás és hol van?
4/23 anonim válasza:
Kedves kommentelők, akiket érint ki is a porba fingó taknyos?
Szégyelljétek magatokat!
Kérdező, reméljük megértők lesznek a szüleid. Jobb lett volna megbeszélni előbb velük. Nem volt jó ötlet a tudtuk és beleegyezésük nélkül ilyeneket csináltatnod.
5/23 anonim válasza:
Én is előszedném azt aki csinálta, és azt nem tenné zsebre.
6/23 anonim válasza:
Gratulálok, ha ilyen hülye vagy vállald a következményeket.
Remélem a tetkó a szerelmed neve, akivel mondjuk már azóta szakítottál, de akkor jó ötletnek tűnt.
7/23 anonim válasza:
De egy tinilány minek csináltat tetkót? Kiforrott személyiség, kiforrott ízlés kell ehhez, nem pedig egy hóbortos gyerek, aki most alakul. Én a szüleid helyében igencsak kiakadnék, ezért is, és főleg az engedélykérés elfelejtése miatt.
8/23 anonim válasza:
Nincs nagyon válasz, ezért eléggé kamugyanús a dolog. Szerintem egy tetováló nem kockáztatná az engedélyét egy kiskorú miatt, nyilván házilag vagy illegálisan is lehet végezni, de ez még eddig nem derült ki... És a piercinggel is így van.
9/23 anonim válasza:
Kérdező, valszeg rosszul esne a dolog, nem azért, mert megcsináltattad, hanem azért, mert nem beszélted meg előtte a dolgot. Ezt elmondanám, ezen túlmenően semmit.
10/23 anonim válasza:
Én nem kaptam ki, amikor a te korodban piercinget szúrattam. Ugyan titkolni sem tudtam volna, mert a számban volt, már az elkészülés napján kiderült.
De a szüleidet nem ismerjük, nem tudhatjuk, hogy reagálnak.
Viszont a tetoválást korainak érzem, de tudom, nem az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!