Hogy tudnám megértetni velük?
Figyelt kérdés
Na szóval, a lényeg az hogy 2 éve nyáron nagyon sokat kockultam, ezért gerincferdülésem lett. Azota heti 2x járok gyógytornánra. A nyáron a beleegyezésem nélkül beirattak úszasra, semmi kedvem nem volt de csináltam. Most viszont már elegem lett mert még egy plus edzést akarnak. Én viszont már unom, lassan utálom, megértem hogy elcsesztem a hátam, de csinálom rendszeresen, más sportot nem csinálhatok mert elhúzná a gerincet. De szüleim nem értik meg hogy már nem akarom, nincs kedvem, konkrétan már szarul vagyok edzéseken. Bármit mondok, csinálok oda lyukadunk ki hogy én elcsesztem a hátam a sok gépezéssel. Elismerem, igen elrontottam, de csinálom. Csak az a baj hogy mindenbe beleszolnak,én vagyok a buta a feloletlen stb stb. De én se szólok bele abba hogy pl hogy dolgoznak, akkor ezt tartsák tiszteletben és hadjak hogy én hozzam rendbe a hátam. Elvégre nem ők szenvednek vele és az érzésekkel.. sry az ekezetekert, telefonról írtam.2015. jan. 6. 16:21
1/3 anonim válasza:
Ha sikerül rendbe hozni a hátad, békén fognak hagyni.
2/3 A kérdező kommentje:
És addig? Tűrjem az úszó edzéseket, nem hiszem hogy sokáig menne
2015. jan. 6. 16:27
3/3 anonim válasza:
Táblázd be magad olyan sportokkal amit szeretsz és segít a hátadnak. Akkor nem lesz idő emezekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!