Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám mindig fogdossa a lábam...

Apám mindig fogdossa a lábam de nem merek neki szólni?

Figyelt kérdés
Már alapból az idegesít, hogy fogdossa meg simogatja a lábam, de nagy a keze, és ilyenkor van hogy véletlenül hozzáér a fenekemhez is pl. Zavar de nem merek neki szólni mert akkor dühös lesz és ordít. Mit csináljak? Nem tudom elhúzni a lábam mert olyankor szorítja
2014. dec. 27. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem unod még mára?
2014. dec. 27. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Ugyanúgy feljelenthető, mint egy idegen, de ezt inkább anyuddal kéne először megbeszélni.
2014. dec. 27. 20:39
 3/5 A kérdező kommentje:
#1 Mit? Komolyan
2014. dec. 27. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Egymas után kérdező ez a 3. Hasonlő kérdést..

Ha mégis más vagy és nem trollkodsz,makkor szólj anyukádnak,mhgy beszéljen apukáddal, hogy ez zavar, csak nem tudod neki elmondani..

2014. dec. 27. 20:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyetlen hasonló kérdést láttam ahol valamilyen Rolanddal kiabál az apja. Arról nem én tehetek, hogy másoknak is van hasonló problémájuk már elnézést. Én csak tanácsot szerettem volna kérni mert itthon nem tudok senkivel beszélni, a barátaim meg lesz@rnak. Anyám meg nem velünk él
2014. dec. 27. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!