Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megőrülők már anyámtól,...

Megőrülők már anyámtól, mindenbe bele akar szólni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Míg általában az anya-lánya kapcsolat abból áll, hogy megosztanak egymással sokmindent és segítik egymást, itt abból áll az egész, hogy mindent el kell titkolnom anyám elől, mert leszedné mindenért a fejem. Mindenbe beleszól, ordít velem folyamatosan, mindent megtilt, komolyan, még a facebook beszélgetéseim is figyeli, és abba is beleszól, kinek mikor mit írok, és ha hazaérek elveszi a telefonom, hogy ne tudjak facezni...aztán a másik dolog hogy a barátom rendesen a "mániája" vagyis legyen akár milyen rossz is amit tesz, az neki mindig el van nézve, mindent megmagyaráz, de ha már én teszem vagy bármelyik más ismerősöm, elhordja a sárga földig őket és ebből már elegem van.. örökké piszkál, és kiabál velem.. néha jólesne nekem egy-két hülyeségben benne lenni, aztán vagy megbánom vagy nem, de az én baromságom lenne, de azt sem engedi, persze nem ilyen dolgok lennének hogy r*banckodok meg hasonlók.. konkrétan nem hagyja hogy éljek.. Soha semmit nem osztok meg vele, mert tudom hogy úgy is hatalmas veszekedés lenne a vége, kezdjünk el beszélni bármiről is, ezért inkább csendben elmegyek mellette a házban ha ő nem szól hozzám, hogy ne kelljen egy újabb vitába keverednem vele.. én már ezt nem bírom, nem vagyok 2 éves hogy ezt csinálja..:( mit tegyek? hiába próbáltam vele erről beszélni szintén csak leordította a fejem...

18/L

2014. szept. 14. 23:51
 1/7 anonim ***** válasza:
18 éves vagy....új élet-külön esetleg?
2014. szept. 15. 00:01
 2/7 anonim ***** válasza:
12%
18 éves, nagykoru ember vagy. Köszönd meg anyádnak az eddigieket és kezdj önállo életet. Saját lakás, saját élet, saját család.
2014. szept. 15. 00:04
 3/7 A kérdező kommentje:
majd nemsokára végzek a gimnáziumban, de még van ez az évem+1 mert 5 évfolyamoson vagyok, és hát, utána ha elkerülök egyetemre(istenem de várom) biztos könnyebb lesz, de addig ezzel meg sem próbálkozom, mert szerintem egy ilyen ötlet hallatán rámzárná az ajtót és még iskolába is kocsival hozna vinne, elvenne tőlem mindent amin keresztül bárkivel kapcsolatba tudok lépni kb.. meg nem ilyen dolgokhoz szeretnék folyamodni, csak megértetni vele hogy ez így nem állapot és nem normális dolog....
2014. szept. 15. 00:05
 4/7 anonim válasza:
8%
18 évesen különélni nehéz ne szólj hozzá egy ideig és ha megkérdezi hogy miért nem szólsz hozzá mond el neki hogy ez neked sok mond el hogy változtasunk a kapcsolatunkon mond neki hogy komolyan beszélgesünk mond már felnötem kezzelj is ugy de azért mond hogy szereted.
2014. szept. 15. 00:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ennyi idősen megoldottam azzal, hogy elköltöztem a barátnőmhöz. Saját magamat kellett eltartanom. Iskola után, hétvégén diákmunkát végeztem folyamatosan, hogy tudjam fizetni az "albérletet" és egyéb kiadásaimat. Nehéz volt de túléltem.
2014. szept. 15. 01:05
 6/7 anonim ***** válasza:
És hol van Apád ?
2014. szept. 15. 01:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam ugyan ez van, ugyan ennyi idős vagyok. Bár az enyém inkább hátulról jövően próbálja kiiktatni mellőlem az embereket. Mindenki ellen megy a pofázás. Hála neki nincs párom se, és nem is lesz mert úgy is csak beleszólna. Félénk vagyok mert kistini koromban minden nap arra ébredtem, hogy szexel a pasijával a másik ágyon.
2014. szept. 15. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!