Megőrülők már anyámtól, mindenbe bele akar szólni, mit tegyek?
Míg általában az anya-lánya kapcsolat abból áll, hogy megosztanak egymással sokmindent és segítik egymást, itt abból áll az egész, hogy mindent el kell titkolnom anyám elől, mert leszedné mindenért a fejem. Mindenbe beleszól, ordít velem folyamatosan, mindent megtilt, komolyan, még a facebook beszélgetéseim is figyeli, és abba is beleszól, kinek mikor mit írok, és ha hazaérek elveszi a telefonom, hogy ne tudjak facezni...aztán a másik dolog hogy a barátom rendesen a "mániája" vagyis legyen akár milyen rossz is amit tesz, az neki mindig el van nézve, mindent megmagyaráz, de ha már én teszem vagy bármelyik más ismerősöm, elhordja a sárga földig őket és ebből már elegem van.. örökké piszkál, és kiabál velem.. néha jólesne nekem egy-két hülyeségben benne lenni, aztán vagy megbánom vagy nem, de az én baromságom lenne, de azt sem engedi, persze nem ilyen dolgok lennének hogy r*banckodok meg hasonlók.. konkrétan nem hagyja hogy éljek.. Soha semmit nem osztok meg vele, mert tudom hogy úgy is hatalmas veszekedés lenne a vége, kezdjünk el beszélni bármiről is, ezért inkább csendben elmegyek mellette a házban ha ő nem szól hozzám, hogy ne kelljen egy újabb vitába keverednem vele.. én már ezt nem bírom, nem vagyok 2 éves hogy ezt csinálja..:( mit tegyek? hiába próbáltam vele erről beszélni szintén csak leordította a fejem...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!