Megőrülök ha a a férjemen kívül más is akár csak megérinti. Hogyan változtassam meg ezt magamban?
Én is hasonlóan éreztem.Néha szóvá is tettem hogy nem nyúlunk a gyerekhez,nem puszilgatjuk stb.
Egy idő után csillapodni fog ez az érzés ne aggódj.
Ez a hormonok miatt van, ne aggódj. :) Én is ilyen voltam, anyukámon és a férjemen kívül nem nagyon örültem, ha más is meg akarta fogni...pedig az összes barátnőm itt volt már a 2. héten, és persze mindegyik fogni akarta :) Így utólag visszagondolva vicces is, mert mikor meg már kb. fél éves lett, én voltam az, aki alig vártam, h jöjjön már valaki és foglalkozzon vele egy picit. :)
Sztem nálad is elmúlik ez... Gratula a babához!
Ezt egyáltalán nem kell magadban csillapítanod, mert teljesen igazad van!!! Ez a kisgyermek még nincsen 6 hetes! Te pedig gyermekágyas vagy. Semmi keresnivalójuk nincsen még ott a rokonoknak, főleg ebben az influenzás, taknyos időszakban. Ami valakinél esetleg egy lappangó takony, az egy újszülöttnél nagyon komoly betegség is lehet.
A babádnak csak ti vagytok ketten a pároddal, akik megvédhetitek. Anya vagy, tessék a sarkadra állni és megkérni mindenkit, hogy amíg nem hívjátok őket, ne jöjjenek, mert zavarnak! Intelligens embernek ezt egyáltalán nem kellene magyarázni.
A másik az, hogy egyáltalán nem kell átadnod a babát a másik ember kezébe. 6 hetes kor előtt semmiképen sem.
Komolyan mondom. Szülő vagy! A te felelősséged ez a kis élet. Állj ki érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!