Anyukám bejött a szobámba és látta, hogy maszturbáltam! Nem merünk egymáshoz szólni reggel óta, most mit tegyek?
Nyugi, sok olyan 13 éves lány van, aki szintén tutira zavarban lenne, ha az anyukája felhozná a témát.
Sok családban a szexualitás tabutéma, vagy beszélnek ugyan róla, de csak nagyon finoman, pironkodva.
A szülők is (ha kevésbé profik) zavarba jöhetnek ilyenkor, nem tudják, hogy hogyan kellene erről beszélni a gyerekükkel. Nincs előttük minta ilyen helyzetekre, mert már az ő szüleik sem tudtak velük rendesen és természetesen beszélgetni ezekről a dolgokról.
Én félálmomban mindig össze-vissza kavarom az ágyneműm és valahogy a hálóruhám a nyakamig húzom, tehát gyakorlatilag meztelenül fekszem az ágyon, és próbálom a kezemmel visszatornászni a ruhát magamra, de mivel nem tudok nagyon magamról, nem megy, és kb ilyen hatást kelthet. Egyik nap anya bejött, azt hitte alszom, és végülis úgy is volt, de láttam, hogy kimegy. És lenéztem magamra, látom hogy fekszem ott. Mi nem beszéltünk róla, de én már "nagy" vagyok, 20 éves.
Elhiszem, hogy zavarban vagy miatta, de hidd el, nem a világ vége. El fogjátok felejteni mindketten. Biztos anyukád is zavarban volt, de nincs semmi baj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!