Anyukám bejött a szobámba és látta, hogy maszturbáltam! Nem merünk egymáshoz szólni reggel óta, most mit tegyek?
Kérdező, nyugodj meg, anyud biztosan tudja hogy kamasz vagy, biztosan foglalkoztat a szexualitás, a saját tested. Ne is hozd fel a témát, lehet ő jobban zavarban van, mint Te. :D Ő is volt tini, biztosan csinálta ő is. Tegyél úgy, mintha meg sem történt volna ez az egész. :)
Az utolsó előtti válaszadónak és a 36 éves, pár hozzászólással előrébb író nőnek megsúgnám, hogy már az anyaméhben is maszturbál a magzat. A pár hónapos babák is, sőt a kisfiúknak merevedése is van. Ti leragadtatok a középkorban? Attól még senki nem lett k.urva, mert 13 évesen maszturbált. Én már 11 évesen csináltam, mégis 18 éves elmúltam, amikor elvesztettem a szüzességemet. Nem k.úrogatok fűvel-fával, még akkor sem, ha éppen nincs barátom. Azt pedig az orvosok is elismerik, hogy hasznos is lehet, mert megismeri a fiatal a testét, tudni fogja, mi jó neki a szexben, nem lesznek gondjai e téren. Persze túlzásba vinni semmit nem kell, de ha valaki k.urva lesz, az nem a masztitól fog bekövetkezni.
28N
ehhez semmit nem kell szólni.
ha mégis akkor ő neki kéne kérdeznie hogy mit szeretnél tudni?
Tegy ugy mintha nem tortent volna semmi, o is ugy fog :)
Ne felejtd el, hogy kettotok kozt az a kulonbseg, hogy o mar atelte amit te, volt a te helyzetedben, te az oveben meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!