Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell elrontani mindig a...

Miért kell elrontani mindig a karácsonyt? Csak a veszekedés van.15/l

Figyelt kérdés
Világosan megmondtam anyáéknak hogy ne vegyenek semmit inkább adják ide a pénzt és majd veszek amire szükségem van.Erre nem hanem vesznek mindenféle sz*rságot amit soha az életembe nem használok dobhatom is ki,ki se kell csomagolni.Azt elvárják hogy jó pofát vágjak a társas játékhoz,pizsamához,igénytelen sz*r ruhákhoz.Most is meg kérdezték hogy mi bajom erre megmondtam nekik hogy az ajándékaimat dobhatják egyenesen a kukába.És akkor hálátlan dög vagyok meg örüljek hogy kapok valamit.Hát nem örülök!Nagyon nem.Szerettem volna egy csizmát de nem kaphattam meg ennyit erről.Csodálkoznak ha hisztizek meg ordítok velük.Nem fogják fel nekem ez annyira rosszul esik hogy tudom hogy elmennek megveszik örömmel adják de nem tudok vele mit kezdeni kidobnám az összeset amit tőlük kapok. :/

2014. dec. 24. 23:08
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
78%

Ha javasolhatnék két dolgot az elkövetkezendő ünnepekre legyen az név-, születésnap, mikulás, vagy karácsony:

1. NE KÉRJ SEMMIT!

2. NE VÁRJ SEMMIT!

Akkor talán megtanulod értékelni azt, amit végül mégiscsak kapsz.

2014. dec. 26. 17:29
 32/34 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, várj néhány évet, aztán ha apád -anyád 70 éves lesz, akkor ajándékozd meg őket, apádnak k otont, anyádnak tangabugyit. Aztán ne sírjon a szájuk, mert karácsonyi ajándék!
2014. dec. 26. 18:25
 33/34 anonim ***** válasza:
55%
Csak tudnám,hogy mért kell a válaszokat lepontozni...
2014. dec. 26. 18:30
 34/34 l3 válasza:
0%

Ha választ írsz, tartsd be a következőket:

Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozás/termék/weboldal népszerűsítéséért, reklámozásért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!

Tartsátok be a szabályokat emberek

2016. dec. 22. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!