Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell elrontani mindig a...

Miért kell elrontani mindig a karácsonyt? Csak a veszekedés van.15/l

Figyelt kérdés
Világosan megmondtam anyáéknak hogy ne vegyenek semmit inkább adják ide a pénzt és majd veszek amire szükségem van.Erre nem hanem vesznek mindenféle sz*rságot amit soha az életembe nem használok dobhatom is ki,ki se kell csomagolni.Azt elvárják hogy jó pofát vágjak a társas játékhoz,pizsamához,igénytelen sz*r ruhákhoz.Most is meg kérdezték hogy mi bajom erre megmondtam nekik hogy az ajándékaimat dobhatják egyenesen a kukába.És akkor hálátlan dög vagyok meg örüljek hogy kapok valamit.Hát nem örülök!Nagyon nem.Szerettem volna egy csizmát de nem kaphattam meg ennyit erről.Csodálkoznak ha hisztizek meg ordítok velük.Nem fogják fel nekem ez annyira rosszul esik hogy tudom hogy elmennek megveszik örömmel adják de nem tudok vele mit kezdeni kidobnám az összeset amit tőlük kapok. :/

2014. dec. 24. 23:08
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
73%
Soha nem bántanám meg a szüleim - pláne Karácsonykor - akármilyen felesleges dolgot is vennének nekem ajándékba.
2014. dec. 25. 08:20
 22/34 anonim ***** válasza:
Tudod el lehet ám adni neten a dolgokat, amik nem tetszenek. Vagy még jobb, ha megvan a blokk, akkor ha szépen kérted volna, visszamehettetek volna ünnep után a boltba kicserélni. A szüleidnek meg kellett volna köszönni, azt mondani, hogy nagyon szereted őket, de nem tetszik, ki lehetne-e cserélni? De te egyből nekiálltál hisztizni, mintha ez lenne a világ vége. Komolyan legyél már kicsit életképesebb.
2014. dec. 25. 09:57
 23/34 anonim ***** válasza:
48%

4 gyerekunk van

Minden hebben kozossen kapnak tarsast es nagyon szeretik egesz beste jatszanak.

Most mar nagyok 24,20,17,7 es meg mindig tarsast kapnak es zalig varjak.

Karacsony Jezus szuletese nem az evi nagy ajandek napja.

A lenyege az csalad az kozos egyuttlet nem az ajandek.

2014. dec. 25. 11:13
 24/34 anonim ***** válasza:
10%

Sok szentfazék itt az egekbe emeli a szülőket. Miért is? Kipottyantotta, xarik rá, pizsama volt az első a bolti polcon, levette, megvette. Kérdező pólóban alszik, mint a fiatalok 90%-a. Csizmája nincs, edzőcipőben jár.

Miért is lenne hálás?

2014. dec. 25. 14:07
 25/34 anonim ***** válasza:
35%
Ugyan Miert lenne kotelezo AZ ajandek egy hisztis hulye kamasznak ?
2014. dec. 25. 14:37
 26/34 anonim válasza:
75%

Kedves kérdező nem fikázni akarlak,de karácsonykor veszekedsz a szüleiddel?!Ordítasz velük?!Örülnél ha kapsz valamit!Igaz én idén is rengeteg mindent kaptam a szüleimtől,nagyszülőktől,de ha csak egy pizsamát kapnék tőlük annak is nagyon örültem volna!Ilyenkor nem az ajándék a lényeg!És még a szomszédom is adott,mikor nem rokon nem köteles ő sem adni!Szánalmas dolog hogy kidobnád amiket ők szeretettel megvesznek neked!Most komolyan megkeresik a pénzt erre csak úgy elvárod hogy így simán odaadják hogy minden szharra elköltsed?

"igénytelen szhar ruhákhoz"

Örülnél neki akár hogy néz ki ha nem lenne egy ruhád sem!

"Most is meg kérdezték hogy mi bajom erre megmondtam nekik hogy az ajándékaimat dobhatják egyenesen a kukába."

Most komolyan!Normálisan megkérdezik tőled mi a baj erre te ilyet mersz szólni?NEKED EZ HOGY ESNE???!!!-.-

"És akkor hálátlan dög vagyok meg örüljek hogy kapok valamit.Hát nem örülök!Nagyon nem"

Már ne is haragudj de az vagy!:O

"Szerettem volna egy csizmát de nem kaphattam meg ennyit erről."

És miért nem kaphatod meg?mond meg nekik:Anyu apu bocsánat a viselkedésemért,de én csak egy csizmát szeretnék és ennyi.

"Csodálkoznak ha hisztizek meg ordítok velük"

Jó a hiszti tinédzser kori probléma kinövöd.

Ordítasz?!Még nem vágtak egyszer se szájba?

ordítasz az anyáddal aki megszült?"-.-

"Nem fogják fel nekem ez annyira rosszul esik hogy tudom hogy elmennek megveszik örömmel adják de nem tudok vele mit kezdeni kidobnám az összeset amit tőlük kapok. :/"

Hülyeség hogy nem tudsz vele mit kezdeni!Ruha=felveszed.

Örömmel adják könyörgöm!!!!más családoknál még ajándékokra sem telik,te meg "kidobnám az összeset"! ._.

De miért nem mentek el együtt megvásárolni és akkor olyan ruhát választasz ami neked tetszik és kész!

javaslat:

Kérj bocsánatot a szüleidtől vagy tényleg hálátlan dög vagy!-.-

Az eddigi viselkedésedhez meg no comment!

2014. dec. 25. 14:39
 27/34 anonim ***** válasza:
67%

Pofám leszakad, örülj hogy kaptál valamit! Most nem fogok másokkal példalózni, de amilyen stílusban írsz az bicskanyitogató. Még ha nem is tetszik az ajándék, megköszönöd szépen és elvonulsz. Igen, én is kaptam olyan ajándékot ami kevésbé tetszett, de olyat SOHA nem mondanék, hogy dobhatják ki a kukába. Megköszönzem és kész. Én ezek után tudod mot adnék a szüleid helyében? 2 büdös nagy pofont, mellé egy helyesírási szótárat.

Boldog Karácsonyt!

2014. dec. 25. 15:11
 28/34 anonim ***** válasza:
34%
Nem értem legtöbb válaszadót. Ha valakit szeretünk, akkor azt adjuk neki, amiről tudjuk, hogy örömet szerzünk, nem haszontalan kacatokat. Akkor inkább ne adjanak semmit. A kérdező szerintem csak azt szerette volna, ha figyelembe veszik az igényeit. Ezt hívják FIGYELMESSÉGNEK. Az ajándékozás erről szól.
2014. dec. 25. 15:53
 29/34 anonim válasza:
42%
haggyad má' én kirakót (másnéven puzzlét) kaptam 1000db-os ez olyan feelinges mindig a kiskoromra emlékeztet:D én örülök neki:D pedig fiú vagyok és 16 éves
2014. dec. 25. 23:20
 30/34 anonim ***** válasza:
41%
Szia. Elhiszem,hogy rosszul esett az,hogy a szüleidet nem érdekelte a kívánságod,de ezt szebben is a tudtukra lehetett volna adni. Nem kellett volna velük így beszélni. Viszont nem hiszem,hogy rögtön szegény,éhező gyerekekkel kéne jönni,mivel nem a kérdező tehet róla,hogy sokan ilyen helyzetben vannak és szerintem sokmindent nem is tudna ellene tenni.
2014. dec. 26. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!