Miért kell elrontani mindig a karácsonyt? Csak a veszekedés van.15/l
Figyelt kérdés
Világosan megmondtam anyáéknak hogy ne vegyenek semmit inkább adják ide a pénzt és majd veszek amire szükségem van.Erre nem hanem vesznek mindenféle sz*rságot amit soha az életembe nem használok dobhatom is ki,ki se kell csomagolni.Azt elvárják hogy jó pofát vágjak a társas játékhoz,pizsamához,igénytelen sz*r ruhákhoz.Most is meg kérdezték hogy mi bajom erre megmondtam nekik hogy az ajándékaimat dobhatják egyenesen a kukába.És akkor hálátlan dög vagyok meg örüljek hogy kapok valamit.Hát nem örülök!Nagyon nem.Szerettem volna egy csizmát de nem kaphattam meg ennyit erről.Csodálkoznak ha hisztizek meg ordítok velük.Nem fogják fel nekem ez annyira rosszul esik hogy tudom hogy elmennek megveszik örömmel adják de nem tudok vele mit kezdeni kidobnám az összeset amit tőlük kapok. :/2014. dec. 24. 23:08
1/34 anonim válasza:
Én semmit nem kaptam, és egy szót se szóltam.
2/34 anonim válasza:
En teged is dobnalak a kukaba az ajandekokkal egyutt!:) boldog karacsonyt!
4/34 anonim válasza:
Nem vagy normális. Mamámtól minden évben pizsit kapok, én tök örülök neki :D
5/34 anonim válasza:
Nem rontottak el csak kicsit atlagossa tettek. Akkor rontottak volna el ha elmentek volna ketten inni haza mentek volna total elazva megvertek volna mert mondjuk nem mosogattal el 2 poharat mindennek elmondtak volna majd egymasnak estek volna. De amugy meg ha ennyire nem tetszenek az ajandekok kerd el a blokkokat es valtsd vissza talan meg is kapod bar nem tudom egy ilyen leirt jelenet utan mennyi ideig tart egy mosoly szunet gyerek es szulok kozott. Amugy te mit vettel nekik ajandekba csak ugy erdekelne.
6/34 anonim válasza:
Én téged vágnálak ki az ajándékaid helyett.
Milyen szánalmasan pofátlan, beképzelt dög vagy te, hogy így állsz hozzá a szeretettel adott ajándékaidhoz!?
7/34 anonim válasza:
Megérdemelnéd, hogy semmit ne kapj legközelebb. Nálunk is van ilyen a családban, bármit veszünk neki, hozzánk vágja, hogy dobjuk ki a kukába ezt a szart, neki nem kell. Így próbáljon meg kedveskedni és örömet szerezni az ember... megerőltető lett volna egy köszönömöt kipréselni magadból egy mosoly kíséretében? Meg lehet azt finoman mondani, hogy te nem pont ilyet szerettél volna, vagy ez nem annyira tetszik, megvan-e még esetleg a blokk, hogy visszavidd őket és mást vegyél a pénzből. Vagy ha nincs és annyira nem tetszenek, akkor tedd fel őket szépen az internetre és add el.
8/34 anonim válasza:
Én még a szüleimet sem láthattam karácsonykor, mert messze élnek, és nincs keret hazamenni. Legkisebb gondom, hogy nem kaptam ajándékot.
Szegény szüleid :(
9/34 anonim válasza:
Gratulálok, jó nagy paraszt vagy! Ha nem is tetszik az ajándék, de miért kell így ki nyilvánítani azt, és miért kell megsérteni azokat akik szívből adták?? Fel nem tudom fogni az ilyet komolyan.... Egyébként meg tényleg borzasztó lehet neked... :( Micsoda szülők áhh..
10/34 anonim válasza:
Tavaly meghalt édesapám, idén édesanyám. Bár hozzám vághatnának valami sz*rt, csak még egyetlen egyszer... Egyébként sok gyereknek még ünnepi ebéd sem jut, nemhogy ajándék! Igen, a szüleid is hibásak, hogy nem ismernek annyira, hogy tudják, minek örülnél, de ez a te hibád is! De ettől függetlenül: más tálalással esetleg kicserélhetnéd. De ilyen reakcióval én jövőre nem vennék semmit! Tudod, az ajándékozás nem kötelező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!