Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámmal napi szinten veszeked...

Anyámmal napi szinten veszekedés van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyuval már régóta veszekszünk a családban. Velemis,testvéremmel és apuval is veszekszik.Baszogat mindenkit állandóan,ha van valami baj egyből ordít,ráadásul úgy beszél velünk mint a kutyával (pl:korcs,patkány,féreg)

Nem dolgozik,az otthoni munkákat elvégzi,de ha valami gond van,vagy valamit kérünk azonnal üvöltözik,de aztán általában megcsinálja amit kérünk.Mindenbe beleköt.Szegény apám reggeltől estig dolgozik,így elég jól élünk,de mikor hazajön káosz van.Anyám egyből ordít,kikel magából.

Mit tegyek hogy javuljon a helyzet?

2014. dec. 16. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:

sajnálom, hogy ez van veled. Igazából apukádnak kellene a helyzetet megoldania.

nekem is nagyon hasonló volt a helyzet, de senki sem tett semmit, el kellett költöznöm, mikor felnőttem, részemről az oldotta meg a helyzetet. a többiek részéről dettó ugyanaz van, mint eddig.

2014. dec. 16. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:
No, megint egy anyák gyöngye!
2014. dec. 16. 19:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazából apu nem akar veszekedni,mert ha veszekednek egyből pakol össze,és elakar menni,mondjuk nem tudna hová menni.Régebben bele ment a vitákba,de inkább hagyja,hogy lenyugodjon.
2014. dec. 16. 19:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Ti meg hagyjátok, had menjen! Nem kell visszatartani!
2014. dec. 16. 19:37
 5/7 A kérdező kommentje:

De szeretjük,nem szeretnénk ha elmenne,még ha állandóan csak a veszekedés van.Sokat tett már értünk,de egyszerűen nem lehet már kibírni ezt az állandó feszültséget.Elköltözni nem tudok mert még fiatal vagyok.

Egyébként 16/F vagyok.

2014. dec. 16. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:

de nem fog elmenni.

ugyanezt mondja az én anyám is állandóan, meg hogy öngyilkos lesz. ez üres beszéd.

nem fog elmenni, vagy ha el is megy, max. órák múlva haza fog jönni, dúlva-fúlva.

nekem elhiheted, ugyanezt éltem át. csak látni akarja a rémületet rajtatok, mert neki ez az igazolás, hogy szeretitek őt.

2014. dec. 16. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Álljatok össze mindhárman, lépjetek fel közösen, csissátok ki a p..tokat! Amit az anyád csinál lelki bántalmazás! Nem szabadtűrni! vagy leültök megbeszélni , h mi abaja, hogy lehetne megoldani, vagy fejezze be a bunkó viselkedést! 3-an költözzetek el otthonról!
2014. dec. 17. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!