Miért kell elrontani mindig a karácsonyt? Csak a veszekedés van.15/l
Ne haragudj, de egy kicsit igazán elgondolkodhatnál ezen az egészen. Nem volt szándékukban a karácsony elrontása, sőt, mindent megtettek annak érdekében, hogy Neked jó legyen. Próbálkoztak. Te mit tettél az öröm érdekében?
Igen, megköszönhetted volna, ahelyett, hogy leordítod a fejüket. Nem gondolod, hogy kicsit szemtelen vagy? Jobb lett volna, ha nem kapsz semmit, de úgy egyáltalán?
Nem fogok szenteskedni. De nálunk évek teltek úgy el, hogy az alkoholista apám részeg üvöltözését hallgattuk szenteste. Hidd el, nem volt valami jó. Nem akarlak kioktatni, de 15 évesen kicsit túl sokat gondolsz magadról. Nem a leszarozás a megoldás, meg a hisztizés.
Talán próbáld el elmondani, mi a problémád. Értelmesen.
Ennyi erővel ne bőgjön itt senki, hogy meghaltak a szülei, mert Afrikában 2 perc múlva éhen hal egy gyerek.
Ez nem kedveskedés. Ha valakinek kedveskedni akarok, azzal kedveskedem, amit ő szeretne. Ha valakin gondolkoznom kell, hogy mit szeretne karácsonyra, azt valószínűleg a hétköznapokban nem figyelem meg annyira, hogy szeressem eléggé, hogy fontos legyen, hogy örömet okozzak neki. Ott csak az számít, hogy ÉN érezzem, hogy adtam valamit, és ha neki nem tetszik, mert engem nem érdekel, hogy neki mi tetszik, akkor mondhatom, hogy örüljön, hogy nem vertem szét részegen a családot.
Hu.. en megertelek teged is...de nem szep hogy ilyen bunko vagy veluk..
Ha nem tetszik az ajandek akkor sem kell ennyire a tudtukra adni. Kepzeld en csak anyukamtol es a legjobb baratnomtol kapok karacsonykor ajandekot mert mamamnak nincs penze mert evkozben elosztogatta nekunk,a csaladjanak a penzet igy most nem maradt karacsonyra, es anyumnak sincs penze de abbol a kevesbol is vett nekem egy markas hajszerumot es egy parfumot ajandekba de ennyi.En semmi mast nem kapok senkitol karacsonyra mert nem vagyunk gazdagok,de megsem hisztizek mert tudom hogy evkozben ugyis megadjak nekem ami csak telik toluk ahogy az nalatok is van gondolom ...
Tobbi hozzaszolonak : O meg konkretan egy gyerek. Nem kell leugatni.O meg nem tudja ertekelni az ajandekokat mert az elet nem tanitotta meg.Ha no egy kicsit es tapasztal majd orulni fog az aprosagoknak is...
19/L
...Csodálkoznak ha hisztizek meg ordítok velük...
Milyen viselkedés ez?? Szenteste ide vagy oda, szájon vágtalak volna. Szemtelen vagy. Ajándékot nem kikövetelni kell. Az nem alanyi jogon jár...ha kapsz, illik megköszönni, nem megbántani a szüleid. Szeretettel vették, miközben rád gondoltak.
Igen, mint valaki már írta, majd ha lesz gyereked, és az is így viselkedik mint te, és majd sírva fekszel este az ágyadba, gondolj arra, megérdemled!
Miért kell ennyire nekiesni a kérdezőnek? Igenis most olyan szär a gazdasági helyzet, és annyira sok családban van nélkülözés (nem azt mondom, hogy a kérdezőében is, nem látok bele a pénztárcájukba, és nem is érdekel), hogy luxus dolog olyasvalamire kiadni a pénzt, ami felesleges. És igenis, egy társasjáték, ami csak a szekrény tetején fogja a port fogni, az felesleges. Csúnya ruhák, amik a szekrény mélyén végzik, felesleges.
Jó szívvel adták a kérdező szülei, ezt aláírom, de ha egyszer felesleges, akkor az. Akkor is, ha a szülők megsértődnek, és akkor is, ha csúnyákat írtok a kérdezőnek.
Nagyon sajnálom, akinek meghaltak a szülei, vagy nem kaptak ajándékot, de szerintem ezek egyáltalán nem ide tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!