Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya kiakadt a barátomra,...

Anya kiakadt a barátomra, mert paraszt volt. Hogy simíthatnám el a dolgot?

Figyelt kérdés

Igazából még nem tudják itthon, hogy a barátom. Apa főnökeként és egyik barátjaként ismerik (29 éves).

Tegnap volt az egyik közös barátjuk névnapja és elmentem megünnepelni. És kicsit sokat ittak. A barátom hozzá van szokva a bulikhoz, de apa nem... A telefonját elvette a barátom és viccesnek gondolta, hogy apa nevében írogat sms-eket hajnal 3-kor anyának, amik elég trágárak voltak még szerintem is.

Úgyhogy itthon most áll a bál, apa állítja, hogy nem ő írta ezeket és xy bocsánatot fog kérni, anya meg azt mondogatja, hogy nem akarja látni, nem érti, apa hogy lehet vele jóba, amikor mindenkit kihasznál és egy utolsó féreg, stb. Szóval a terv, hogy holnap bemutatom itthon a barátomat, kicsit tönkrement...

De azért szeretném, ha anya nem lenne róla ilyen negatív véleménnyel. Mit tehetnék így?

2014. nov. 22. 12:06
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nem említhető egy lapon azzal, hogy a lányom barátjának fülbevalója vagy tetkója van, vagy hogy kapásból vérig sérti életem párját.

Persze, nem kell lemenni kutyába, de ha valaki így indítana nálam, pláne úgy, hogy a férjem főnöke (barátja!!!!) és ilyet tesz, biztos nem lenne őszinte a mosolyom.

Szerinted hogyan fog a kérdező apja hétfőn bemenni a munkahelyére? Majd hátlapogatva, vigyorogva köszöni meg, hogy a főnöke tiszteletlen volt a feleségével, bekavart a házasságába és ezzel elárulta a barátságukat?! Azután már szinte kívánni fogja, hogy bár ez az alak legyen a lánya udvarlója...

No, mindegy. Szerencsére nem velem történt ez. Ezt helyrehozni nem lehet. Max. annyit tehet a "barát", hogy tényleg csúszva-mászva megy a barátnő anyjához bocsánatot kérni és egy jó ideig elhalasztani a "hivatalos" bemutatást.

2014. nov. 22. 16:14
 42/46 anonim ***** válasza:
70%

Ha ilyen nagy macho, tökös, belevaló legények a hapsik, mi a szarért kell félni egy bemutatástól?

Helyette átmegyünk hülyegyerekbe? Felnőtt ember tudjon bemutatkozni, ne éretlen gyerekként szarjon bele más családi életébe, mert jujjjj, mit fog szólni a leendő mama?! Gyenge érv...

2014. nov. 22. 16:19
 43/46 anonim ***** válasza:
52%
#42, "Ha ilyen nagy macho, tökös, belevaló legények a hapsik, mi a szarért kell félni egy bemutatástól?" - most gondold el azt a szitut, hogy a 77%-os férfiú az apa, én meg a bemutatkozó "lánya pasija"... kell ezt tovább kommentálni?:)))
2014. nov. 22. 16:40
 44/46 anonim ***** válasza:
85%
El tudom képzelni, hogy mennyire lehet komoly és intelligens ember a kedves párod, ha ilyeneket művel a beosztottjaival. Egy kulturált ember nem enged meg ilyet magának, részegen sem, csak egy suttyó hülyegyerek, akiben nincs semmi tisztelet és nem tud értelmesen viselkedni. Izgi lehet egy ilyen kivagyi f**zparaszt alatt dolgozni.
2014. nov. 22. 17:27
 45/46 anonim ***** válasza:
42%

szoval elismered te is, hogy durvák voltak az uzenetek

és te még véded utána, hadd kavarja a szart a szuleid kozott.

egy igazi fonyeremény, hú de irigyellek.

2014. nov. 22. 18:28
 46/46 anonim ***** válasza:
42%

kérdező, tudod mit jelent az, hogy paraszt?!

falusi földművelő...

te kanod meg egy GERINCTELEN milliomos!

ne aggódj ezt veled is meg fogja csinálni(sms-ek)!

2014. nov. 23. 08:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!