Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya kiakadt a barátomra,...

Anya kiakadt a barátomra, mert paraszt volt. Hogy simíthatnám el a dolgot?

Figyelt kérdés

Igazából még nem tudják itthon, hogy a barátom. Apa főnökeként és egyik barátjaként ismerik (29 éves).

Tegnap volt az egyik közös barátjuk névnapja és elmentem megünnepelni. És kicsit sokat ittak. A barátom hozzá van szokva a bulikhoz, de apa nem... A telefonját elvette a barátom és viccesnek gondolta, hogy apa nevében írogat sms-eket hajnal 3-kor anyának, amik elég trágárak voltak még szerintem is.

Úgyhogy itthon most áll a bál, apa állítja, hogy nem ő írta ezeket és xy bocsánatot fog kérni, anya meg azt mondogatja, hogy nem akarja látni, nem érti, apa hogy lehet vele jóba, amikor mindenkit kihasznál és egy utolsó féreg, stb. Szóval a terv, hogy holnap bemutatom itthon a barátomat, kicsit tönkrement...

De azért szeretném, ha anya nem lenne róla ilyen negatív véleménnyel. Mit tehetnék így?

2014. nov. 22. 12:06
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
84%

Hát én is kiakadtam volna. 29 évesen annyi esze van, mint egy marék lepkének és még jó poénnak is tartja? Szégyen, hogy ekkora IQ-val és EQ-val lehet egyáltalán főnök bárhol is. Én nem reklámoznám, hogy a párom.

Szerinted mennyire tisztel téged, mint párját, mint szerelmét, hogyha neki jó poén az éjszaka közepén vitát gerjeszteni a szüleid között? Főnökként, emberként és párként is egy nulla ez a srác, én nem bemutatnám, hanem elküldeném a búbánatba!

2014. nov. 22. 13:29
 22/46 anonim ***** válasza:
52%

1:Ha nem párkapcsolati tanácsot kérsz,miért tetted fel ezt a kérdést?Ha ilyen kérdést teszel fel,sajnos viseld emelt fővel azt a javaslatot,hogy valahogy ejtsd ezt a tirpákot,ha apud jóban van vele.

2:Kérd meg ezt a bunkót,hogy édesanyádtól szemtől-szemben kérjen bocsánatot.Ez a minimum.

3:Gratulálok,hogy apud főnökével kefélteted magadat!-.- Ha kiderül,remélem kapsz 1-2 atyai pofont.

2014. nov. 22. 13:36
 23/46 Deákné Vászna ***** válasza:
26%

"Gratulálok,hogy apud főnökével kefélteted magadat!-.- Ha kiderül,remélem kapsz 1-2 atyai pofont."

Te aztán egy kultúrlény vagy! Remélem nem adod tovább a génjeidet!

2014. nov. 22. 13:40
 24/46 anonim ***** válasza:
61%

" apa nevében írogat sms-eket anyának, amik elég trágárak voltak"

"Tudom, hogy a barátom hibázott"

Nem hibázott, hanem alapból egy büdös bunkó!!

Te meg ugye véded, mert hát madarat tolláról, a kis ribit meg a barátjáról...

2014. nov. 22. 13:41
 25/46 anonim ***** válasza:
78%
"Sem naiv, sem ostoba nem vagyok. Tisztában vagyok mindennel." Édes istenem, ha annyiszor 1000 Ftom lenne ahányszor ezt a dumát "naiv és butácska" kislányoktól hallottam, nagyon de nagyon gazdag ember lennék :D
2014. nov. 22. 13:46
 26/46 anonim ***** válasza:
70%
23-as:ha egyszer így van... Inkább írom le bunkón a véleményemet,mint,hogy gratuláljak,hogy valaki a szülője főnökével jön össze,mert ez mindkét fél részéről etikátlan.Remélem ez jobban tetszett a szépirodalomhoz szokott szemének :)
2014. nov. 22. 13:51
 27/46 anonim ***** válasza:
57%

Hát nem tudom, itt sokan küzdhetnek intellektuális kihívásokkal, mert a Kérdező egyértelműen azt kérdezte, hogy hogyan tudna egy ilyen idiotizmus után jó viszonyt teremteni a felek között, és nem azt, hogy kinek mi a véleménye a párkapcsolatáról.

Ha a feltett kérdésre valainek nincs értelmes válasza, az minek ír válasz, és a kérdezőnek ugyan miért kellene egy percig is tűrnie, hogy valaki dafke mellébeszél, és tök másra válaszol, mint ami a kérdés volt, a saját értékrendjét reklámozza???

(én válaszoltam a kérdésre is, hogy előbb essenek túl mindentől függetlenül a bocsánatkérésen, majd némi idővel rá a bemutatáson)

2014. nov. 22. 13:52
 28/46 anonim ***** válasza:
56%
A kérdező egy picit a felhőkben él, és ezért gondolja, hogy nincs is itt gond, és az anyukája igazán ne legyen má' róla negatív véleménnyel. Erős tippem, hogy 16-17 éves lehet. Kis naiv.
2014. nov. 22. 14:08
 29/46 anonim ***** válasza:
85%

Márpedig ez nem egykönnyen jóvátehető.

Ha valami tévedésen alapult volna, vagy egy véletlen, bántó elszóláson, akkor persze, rendbe lehet hozni.

De itt arról van szó, hogy a főnök lenyúlta a beosztottja, aki mellesleg a te (a barátnője) apukád, telefonját és trágár üzeneteket küldött anyukádnak, ráadásul mindezt úgy, hogy tudta: a közeljövőben kerül sor a családnak való bemutatására, mit barátod.

Tehát tudatosan bántotta és alázta meg a családodat és téged is, még ha te ezt most nem is úgy veszed.

Az egyetlen lehetséges lépés természetesen a bocsánatkérés, de ahogy az egyik válaszoló is írta, ez az eset valószínűleg mindig tüske marad majd és jogosan marad.

Majd talán ha elég sokáig bizonyít a srác, hogy mégis ember és nem egy sz*r, akkor máshogy áll hozzá anyukád.

2014. nov. 22. 14:12
 30/46 Deákné Vászna ***** válasza:
32%
Ha sokáig kell bizonyítania a "srácnak", akkor kevés bizonyítási ideje marad az apának!
2014. nov. 22. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!