Ha ezeket bevallanám, máshogy néznének a barátomra? Beleőrülök ebbe
A szüleim nem annyira kedvelik a barátomat. Csak egy elkényeztetett bajkeverőnek tartják, aki szerintük szórakozik velem. Ezt a pletykákból gondolják, nem ismerik a barátomat.
Nem mondtam el nekik, hogy négyszer húzott ki a bajból, megakadályozva azt, hogy nagy bajba kerüljek, egyszer megmentette az életemet és egyszer megmentett attól, hogy megerőszakoljon valaki... De anyáék egy visszahúzódó, jól nevelt kislánynak hisznek, azon kiborultak, hogy anélkül vágattam 10 centit a hajamból, hogy szóltam volna nekik.
De már ott tartok, hogy inkább vállalom, hogy kiakadjanak rám azért, amiket tettem a magam hülyesége miatt és lássák, hogy a barátom nem olyan, amilyennek hiszik.
Ne gyertek azzal, hogy a barátom tényleg olyan, amilyennek gondolják és én azért hiszem másnak, mert szerelmes vagyok. Ez nem így van, baromi félreismerik anyáék, azelőtt elítélték, hogy ismernék, csak azért, mert x gyereke és y meg z ezt meg azt mondott róla.
13 hónapja vagyunk együtt (hivatalosan csak 9, de már előtte is találkozgattunk, meg ilyenek), anyáéknak fél éve mutattam be, azóta ez megy és ez nagyon zavaró.
"A filmekben van jelentősége az igazság ismertetésének . Semmi nem változna...és másokat szembesítve átalakítani...."
Az őszinteségnek nagyon nagy jelentősége van. Nem átalakítani kell, hanem elfogadtatni, megismertetni a fiút a családdal. Másképp tekintenének rá, hogy tudnák hogy nem egy nyámnyila fickó, hanem az aki kiáll a gyermekükért. A lányuk -nagybetűs- Szerelme. Ha ezt nem tisztelik, akkor tény, hogy nem tud a kérdező mit tenni, de tételezzük fel, hogy kulturált, normális gondolkodó emberek a szülei. És szerintem azok, mert a kérdést feltevő is intelligens, mint ahogy a soraiból kitűnik. Azt gondolom van remény, csak rá kell világítani őket, hogy az általuk nem tisztelt család fiúgyermeke lehet más, mint amilyennek elképzelik. Végül is lehet, hogy egy család lesznek :))))
Én hiszek neked.
" négyszer húzott ki a bajból, megakadályozva azt, hogy nagy bajba kerüljek, egyszer megmentette az életemet és egyszer megmentett attól, hogy megerőszakoljon valaki."
De ha anyádék ilyenek, lehet, hogy azt mondják, hogy ő vitt bele téged ilyen helyzetekbe.
Szia!
Hát igen rossz lehet az hogy ha elitélik anélkül hogy megismernék probáld meg a szüleiddel megismertetni barátod jó oldalát és bebizonyítani hogy ő nem olyan amilyennek hiszik . Az igazságot visszont jobb minnél hamarabb elmondani hisz nincs olyan a világon ami ki nem derülne .
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!