Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a 16 éves...

Mit szólnátok, ha a 16 éves lányotok így "átalakulna"?

Figyelt kérdés

-Brasil Cacau-s hajkezelés, egyenesítés

-3D műszempilla

-a barna haját vörösre festetné és váll alá érőre vágatná

-gél lakkot tetetne a körmeire

Mi lenne az első reakciótok?

Nem ribis lenne a külseje, mert a lánynak elég jó ízlése és stílusa van.

11.-es, gimnazista. Eddig visszafogott volt.

2014. nov. 20. 10:35
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
33%

Na, akkor majd megrágom: Akinek van miért rejtöznie, az álcázza magát. Egy 16 éves lányt nem igen sorolnám az ilyen kategóriába. Szépségét sem hiszem, hogy renoválnia kellene. Ebban a korban legalább 99.9%-ban csinossak a lányok. Ha pedig valaki negyon elhízott, a kilókat lefesteni magárol úgy sem tudja.

Akik itt ellenszegültek, azok közül akik céltalanul festenek, nem a festést pártolják, hanem önmagukat védik.

2014. nov. 20. 14:55
 42/54 anonim ***** válasza:
56%
Nekem a műszempillán kívül nem lenne bajom ezekkel. Én is festettem a hajam 16 évesen, csak szőkére, és vasaltam is hajvasalóval, lakkoztam a körmöm, akkoriban még nem volt gél lakk, és sminkeltem is magam napi szinten, sőt az osztályomban a lányok nagyrésze ugyanezt csinálta, mégsem lett "olcsó" külsőnk ettől önmagában. Mára kinőttem már ezt a korszakomat, se lakk, se festés, és szolid smink, de örülök, hogy kiéltem magam fiatalon, akkor az kellett. 30/N
2014. nov. 20. 15:29
 43/54 anonim ***** válasza:
Én alapjáraton konzervatívnak gondolom magam, de ezekkel őszintén szólva semmi bajom nem lenne, HA előtte ezt azért megbeszéli velem a lányom, jól esne, ha kikérné a véleményem. 16 évesen szerintem ezek már beleférhetnek egy lány életébe (mondom ezt úgy, hogy közel a 30-hoz még a hajam sem festetem :)), gondolom keresi a stílusát, csinos akar lenni. Az átalakulás egyébként az összképen is múlik, ezekkel lehet nagyon igényes, csinos is valaki, meg nyilván leher r*bis is,ha emellett úgy viselkedik, öltözködik, mint egy útszéli...
2014. nov. 20. 16:07
 44/54 anonim ***** válasza:
87%

Nem szólnék semmit.

Kezébe adnám a felmosóvödröt, meg megkérném, hogy mosogasson el.

2014. nov. 20. 16:23
 45/54 anonim ***** válasza:
32%

A kicsi lány nagy lány akar lenni

ribis.

2014. nov. 20. 17:15
 46/54 anonim ***** válasza:

Olyan sokan írják, hogy ribis, pedig látatlanban nem lehet megmondani, hogy hogyan néz ki a kérdező.

A vörösnek milliónyi árnyalata van, ahogy a géllakkot is lehet visszafogottra vagy giccsesre csinálni.

Engem csak az érdekelne, hogy honnan volt rá pénze. Egy 16 éves esetében nehezen tudom elképzelni, hogy eltölt egy délutánt a szépségszalonban és hazaérve sokkolja a rokonokat, mert ez az átalakulás nem kis összegbe kerül, előtte minimum kérni kell aputól 50ezret.

(Ha lenne rá pénzem, hajegyenesítésre én is elmennék. Most is egyenes, de azután sokkal szebb lenne és egészségesebbnek tűnne.)

2014. nov. 20. 20:29
 47/54 anonim ***** válasza:
19%

Kiakadnék

A festett haj, a gellakk, és még a műszempilla is lehet igényes, de nem egy 16éves gyereken

A festett vörös pedig egyenesen taszítő szerintem egy 10-enévesen

Azért kíváncsi volnék honnan van rá pénze

Géllakk: 3-4 hetente2-3000

Műszempilla: 5 hetente 3- 3500

Festés: ha nem agának kóklerkedi, akkor 2000 havonta alsőhangon..

Nem adnék ennyi pénzt az összes többi mellé pluszban a gyerekemnek..

Ey gimis korú lányt nevetségesnek tartok ezekkel felvértezve, pedig mind3 volt már nekem, igaz a hajam csak színezve, de az is festék.. Eyikre sem lehetett megmondani, hogy nem a sajátom, / priviben ha van szkeptikus küldök képet/körömröl nincs//

2014. nov. 20. 21:52
 48/54 anonim ***** válasza:
0%
Ui egyenesítésem nem volt, imádom a majdnem göndör hajam
2014. nov. 20. 21:53
 49/54 anonim ***** válasza:

Jajj, de jo volt megtudni, hogy en sokak szerint ribi vagyok! 😃 3-4 arnyalattal vilagosabb barnara van festve a hajam, mint az eredeti, es ez jobban is all, mivel az eredeti sotetbarna hajam tul sotet a vilagos boromhoz. Mukormom is van, meg csak nem is gellakk, amit a kerdezo irt, persze nem ilyen tizcentis karom, elso ranezesre teljesen termeszetesnek latszik, de azert jo tudni, hogy ugy nezek ki, mint egy prostitualt. 😂 Ezen az oldalon egy-ket ember annyira alszent erkolcscsosz, hogy az mar hihetetlen.

Kerdezo: en nem latok semmi tulzo dolgot abban, amit leirtal, kiveve a muszempillat. En abbol termeszetes hatasut meg sosem kattam, a legtobbrol uvolt, hogy mu, es szerintem csunya is. A hajfestes, gellakk, hajkezeles szerintem teljesen elfogadhato, persze, ha a szuleid megengedhetik maguknak.

2014. nov. 20. 21:53
 50/54 anonim ***** válasza:
0%
Hülyeség ilyenre költeni, tegye félre a pénzt 10 év múlva majd örülni fog a megtakarításának, ugyanis, ha nincsenek jó kapcsolataid a lányod is csak a soron fogja végezni egy gyárban operátorként. :)
2014. nov. 20. 21:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!