Mit szólnátok, ha a 16 éves lányotok így "átalakulna"?
-Brasil Cacau-s hajkezelés, egyenesítés
-3D műszempilla
-a barna haját vörösre festetné és váll alá érőre vágatná
-gél lakkot tetetne a körmeire
Mi lenne az első reakciótok?
Nem ribis lenne a külseje, mert a lánynak elég jó ízlése és stílusa van.
11.-es, gimnazista. Eddig visszafogott volt.
24. igen, jártam külföldön, sőt, most is külföldön élek. tény, hogy inkább értelmiségi emberekkel érintkezem, hiszen itt is vannak lecsúszott osztályok.
sajnos a kinézet, amit a kis hölgy felhozott, valóban nagyon kelet-európai beütésű. továbbra sem szeretném, ha ukrán, román vagy sajnos magyar prostituáltra asszociálnának a gyerekemről.
Hahaha, köszi jót nevettem :DD
Akinek a vörös hajról az jut eszébe, hogy a viselője csak prostituált lehet, az a saját szegénységi bizonyítványát írja alá.
Nekem jelenleg festett fekete hajam van, rólam milyen nemzetiségű prostituáltra asszociálsz?
nem, a festett vörös hajról nem csak ez jut eszembe. 8-10 éve, mikor volt alkalmam gyárakban járni sokat, láttam, hogy az összes gyári munkásnő vörösre festi a haját. hogy ez miért volt, én nem tudom. talán ma már nincs így. minden megbecsülésem a munkásnőké, de lássuk be, ez mégsem egy jó asszociáció.
a kelet-európai prosti kinézet nem feltétlen a vörös hajról, hanem az összképről jutott eszembe, amit felvázolt a kérdező.
lehet egy hajat ízlésesen is befesteni, de nem a vörös lesz hozzá a jó szín, nagyon elcsépelt, sok a nemkívánatos asszociáció, mára közönséges lett, bár régen nem volt az.
annak viszont külön örülök, hogy tetovált szemöldököt nem akar a kérdező, mert az tette volna föl a koronát a megjelenésére.
egy 16 éves lány olyan szép alapvetően, kár minden művi beavatkozásért.
Sztem meg tök gagyik az olyan nők,akik nem festik magukat.ezek általÁban azok a szőrös,saruban járó,tarisznyás bölcsészlÁny típusú nők,tisztelet a kivételnek.
Kérdező,ha te jól érzed így magad,miért ne?ebben semmi gáz nincs.a pasik is a csinos cicababákat szeretik igazán:)
Hajkezelés teljesen felesleges ebben a korban. Pénzkidobás.
Hajegyenesítés: szerintem felesleges luxus.
Hajfestés: belefér
Rövid haj: belefér:
gél lakk: ha nem rikító színűre festik és nem tízcentis, hanem diszkrét, akkor nem vészes.
3D műszempilla: rettenetesen mű külalakot kölcsönöz.
Összességében én jobban szeretem, ha egy 16 éves lány úgy néz ki, mint egy 16 éves lány, és nem mint egy műbarbie.
Szerintem a muszempillan kivul ezzel Minden rendben van.
Igaz az lehet Jo otlet amit az egyik valaszolo irt,hogy eloszor probald Ki a hajazinezot,Ami par hajmosas utan kikopik a hajadbol es megtudod jol all e az adott szin.ha igen hajra!
En megmondom oszinten a tetovalastol jobban kiakadnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!