Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a 16 éves...

Mit szólnátok, ha a 16 éves lányotok így "átalakulna"?

Figyelt kérdés

-Brasil Cacau-s hajkezelés, egyenesítés

-3D műszempilla

-a barna haját vörösre festetné és váll alá érőre vágatná

-gél lakkot tetetne a körmeire

Mi lenne az első reakciótok?

Nem ribis lenne a külseje, mert a lánynak elég jó ízlése és stílusa van.

11.-es, gimnazista. Eddig visszafogott volt.

2014. nov. 20. 10:35
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
78%
"öreg 30 felettiek" :DDDDDDDDDDDDD Na, ez a szánalmas! :D N31
2014. nov. 20. 12:14
 32/54 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én inkább a Kérdező mellett szóltam, de ez az "öreg 30 felettiek" kicsit szíven ütött... (50/F)
2014. nov. 20. 12:28
 33/54 anonim ***** válasza:
22%

24. igen, jártam külföldön, sőt, most is külföldön élek. tény, hogy inkább értelmiségi emberekkel érintkezem, hiszen itt is vannak lecsúszott osztályok.

sajnos a kinézet, amit a kis hölgy felhozott, valóban nagyon kelet-európai beütésű. továbbra sem szeretném, ha ukrán, román vagy sajnos magyar prostituáltra asszociálnának a gyerekemről.

2014. nov. 20. 12:36
 34/54 anonim ***** válasza:
100%

Hahaha, köszi jót nevettem :DD

Akinek a vörös hajról az jut eszébe, hogy a viselője csak prostituált lehet, az a saját szegénységi bizonyítványát írja alá.

Nekem jelenleg festett fekete hajam van, rólam milyen nemzetiségű prostituáltra asszociálsz?

2014. nov. 20. 13:05
 35/54 anonim ***** válasza:
23%

nem, a festett vörös hajról nem csak ez jut eszembe. 8-10 éve, mikor volt alkalmam gyárakban járni sokat, láttam, hogy az összes gyári munkásnő vörösre festi a haját. hogy ez miért volt, én nem tudom. talán ma már nincs így. minden megbecsülésem a munkásnőké, de lássuk be, ez mégsem egy jó asszociáció.

a kelet-európai prosti kinézet nem feltétlen a vörös hajról, hanem az összképről jutott eszembe, amit felvázolt a kérdező.

lehet egy hajat ízlésesen is befesteni, de nem a vörös lesz hozzá a jó szín, nagyon elcsépelt, sok a nemkívánatos asszociáció, mára közönséges lett, bár régen nem volt az.

annak viszont külön örülök, hogy tetovált szemöldököt nem akar a kérdező, mert az tette volna föl a koronát a megjelenésére.

egy 16 éves lány olyan szép alapvetően, kár minden művi beavatkozásért.

2014. nov. 20. 13:31
 36/54 anonim ***** válasza:
100%
A kora nem tesz valakit széppé, és a vörösnek ezer árnyalata van.
2014. nov. 20. 13:37
 37/54 anonim ***** válasza:
0%

Sztem meg tök gagyik az olyan nők,akik nem festik magukat.ezek általÁban azok a szőrös,saruban járó,tarisznyás bölcsészlÁny típusú nők,tisztelet a kivételnek.

Kérdező,ha te jól érzed így magad,miért ne?ebben semmi gáz nincs.a pasik is a csinos cicababákat szeretik igazán:)

2014. nov. 20. 14:23
 38/54 anonim ***** válasza:
100%

Hajkezelés teljesen felesleges ebben a korban. Pénzkidobás.

Hajegyenesítés: szerintem felesleges luxus.

Hajfestés: belefér

Rövid haj: belefér:

gél lakk: ha nem rikító színűre festik és nem tízcentis, hanem diszkrét, akkor nem vészes.

3D műszempilla: rettenetesen mű külalakot kölcsönöz.

Összességében én jobban szeretem, ha egy 16 éves lány úgy néz ki, mint egy 16 éves lány, és nem mint egy műbarbie.

2014. nov. 20. 14:24
 39/54 anonim ***** válasza:

Szerintem a muszempillan kivul ezzel Minden rendben van.

Igaz az lehet Jo otlet amit az egyik valaszolo irt,hogy eloszor probald Ki a hajazinezot,Ami par hajmosas utan kikopik a hajadbol es megtudod jol all e az adott szin.ha igen hajra!

En megmondom oszinten a tetovalastol jobban kiakadnek!

2014. nov. 20. 14:41
 40/54 anonim ***** válasza:
39es voltam,azt elfelentettem irni hogy nekem is volt gel lakkom ennyi idosen es a hajam is melirozva volt,ennek ellenere 19 evesen vesztettem el a szuzessegem egy olyan fiuval akivel elotte egy Jo ideig egyutt jartunk.szoval ez a temakor nem ezen mulik...
2014. nov. 20. 14:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!