Mit szólnátok ha pénzt/vásárlási utalványt adna a gyereketek karácsonyra, ajándékok helyett?
Én ennek nem látom értelmét.
Adok a fiamnak karácsonyra 20 ezer forintot mert nem tudok mit venni, majd ő is ad karácsonyra nekünk a szüleinek 20 ezret mert nem tud mit adni???
Kicseréljük a 20 ezrest?? Ennek mi értelme van? Akkor senki se adjon semmit a másiknak és nincs pénzforgatás..
Egyébként meg, egy bon-bon, könyv, cserepes virág, egy jó bor mindig jó ajándék.
Nálunk már régóta az a rendszer, hogy karácsony előtt ideadják azt az összeget, amit ajándékra szánnak, mi megvesszük amit akarunk, és az kerül a fa alá.
Én is utálok haszontalan vackokat kapni, semmi értelme, csak dobálnánk ki a pénzt. Így tudok minek örülni, még ha nem is konkrétan meglepetés. Amúgy se bírom a meglepetéseket.
Nem örülnék neki, de fordítva gyerekként se örültem.
Persze volt nálunk is ilyen eset, de akkor külön meg is volt ez beszélve. Szülőként is kaptam így "ajándékot", de gyerekként is. Megbeszélve egészen más a helyzet.
Szerintem a karácsony viszont ne a pénzről szóljon, sőt ne is az ajándékozásról, és még csak az ajándékok minőségéről se, hanem "csak" pusztán a szeretetről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!