Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Férfiak mit tennétek ha...

Férfiak mit tennétek ha születne egy nem kívánt gyereketek?

Figyelt kérdés
Ha terhes lenne tőletek egy nő egy rövid kapcsolatból, és úgy dönt megtartja. A gyerektartás fizetve lesz de ezen kívül mennyit találkoznátok a gyerekkel? Minden hétvégét feláldoznátok a gyerekre?
2014. nov. 18. 12:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
74%

A szletne egy nme kívánt gyermekem, akkor azon már változtatni nem lehet. Úgy törődnék vele, mint ha kívánt gyermek volna. Mindent megtennék azért, hogy minél több időt töltsek vele, hiszen ő már az életem része. Minden megtennék, hogy boldog legyen, hogy meglásson minden szépet a világból, hogy fejlődjön testilg, lelkileg, szellemileg.

Nem koloncnak érezném, hanem életem egyetlen, értelmes céljának, hogy egészségben felneveljem az anyjával közösen, akkor is, ha nem élünk együtt.

Ezt gondold át.

A gyermek nem "időtöltés", hanem óriási felelősség! De még annál több ÖRÖM!

Meglátni benne önmagad kicsi képét is. Ne foszd meg magad attól az örömtől, hogy van, akitől egészen biztosan nagyon sok örömöt, szeretetet kaphatsz.

Gondolj arra, hogy már biztosan van értelme, hogy megszülettél, mert ha akartad, ha nem, továbbadtad az életet. Nézz a szemecskéjébe, és választ kapsz a kérdéseidre.

:-))

Sok boldogságot a kisbabához!

2014. nov. 18. 12:27
 2/23 anonim ***** válasza:
51%

Lehet hogy most én leszek a fú de rossz.

Ha megmondtam a nőnek, hogy rövid távú kapcsolatot keresek és védekezek szex közben és ezek után teherbe esik és ő úgy dönt megtartja, hát tartsa magának. Nekem nem kellene, soha nem is kellett. Úgyhogy nem akarnék találkozni vele.

Más lenne a helyzet ha életem nőjét ejteném teherbe.

2014. nov. 18. 12:29
 3/23 anonim ***** válasza:
39%

2.

Persze, vannak ilyen lélektelen, sivár, önző, erkölcstelen alakok, mint te, de hála az Istennek, nagyon kevesen.

A gyerektartást akkor is fizetnéd, mint a katonatiszt, mert ha nem, akkor a fejedre nő az adósság. Az állam megelőlegezi, és kamatos kamattal fizetnél, mint a katonatiszt, s ha nem akkor jön az börtön. :-) Meg is érdemelnéd, ha komolyan ilyen a személyiséged.

Tudnod kell, hogy az gyermek már nem a volt nődről, nem rólad szól. Ő egy új élet, akiért akkor is felelős vagy, ha nem kívántad a megszületését.

2014. nov. 18. 12:33
 4/23 anonim ***** válasza:
55%

2-esnek!

Aki nem akar gyermeket, az köteles védekezni!

Ha önző módon ezt a partnerétől várja csak el, akkor nincs apelláta! Akkor 50%-ban te lennél a hibás!

Úgyhogy a törvény nem véletlenül írja elő, hogy: nincs pofázás, nincs lelécelés (nem véletlen a stílus, amit használok veled szemben), hanem fizetsz, mint a katonatiszt. :-)

2014. nov. 18. 12:36
 5/23 anonim ***** válasza:
74%
Ha úgy érzi az apa, hogy áldozat a gyerekével lennie hétvégente, és nem azt, hogy kár, hogy csak havi 4x látja, az szánalmas. Akkor már inkább ne zavarj bele az életébe!
2014. nov. 18. 12:40
 6/23 anonim ***** válasza:
93%

Látom megy a szöveg értelmezés, mondom védekezek. Rövid távú kapcsolatról volt szó, nem a szerelmemről. Nem tudom te egyáltalán férfi vagy e, mert a fogalmazásodból nagyon nőiesnek tűnsz.

Ha felszedek egy lányt egy buliban ahova ő is és én is azért megyünk, hogy egy éjszakára örömet okozzunk egymásnak, akkor nem azt tervezem, hogy gyereket csinálok neki. Viszek gumit (már a fertőzések elkerülése végett is) és használom, ha elszakad valószínűleg ő is ugyanolyan bajban lenne mint én és nem azon kezdene gondolkodni, hogy mi legyen a neve a születendő tüneményének.

Ezért írtam, hogy ha pl 2 hónapja járnék egy lánnyal és vele sikerülne összehozni egy gyereket, akkor fizetném a gyerektartást ha elhagyna és találkoznék a gyerekemmel minden hétvégén minimum. De mivel én nem hagynám el, mert nyilván azért vagyunk együtt mert jó a kapcsolatunk és lehet, hogy ezután csak még jobb lenne, akkor támogatnám őt, nevelgetném a gyerekem és lehet, hogy feleségül is jönne hozzám. Ennyi a különbség.

Nem tudom mire gondolt a kérdező a rövid kapcsolatkor de én az első esetre asszociáltam legelőször. Bár rövid kapcsolatnak számít a második eset is. Én kérek elnézést ha valamit félre értettem.

2014. nov. 18. 12:46
 7/23 anonim ***** válasza:
84%
Mármint nem a gyerekem jönne hozzám feleségül, hanem a lány. :D
2014. nov. 18. 12:48
 8/23 A kérdező kommentje:
Pár hétig tartó szexkapcsolat volt, nem szerelem. Előre le volt tisztázva hogy komolytalan de ez a része mindegy.Ő úgy gondolja hogy megtartja. Nem arról a pár ezer forintról van szó hanem a találkozásokról, kapcsolattartásról. Nem tudom mások hogy állnak a helyzethez de ez az egész egy teher, és nem tudom hogy fog változni később vagy nem?
2014. nov. 18. 12:54
 9/23 anonim ***** válasza:
50%
Már bocs, de ha én semmilyen körülmények között nem akarok gyereket, akkor gumit húzok, nem? Nem a gyerek tehet az anyja - apja hülyeségéről.
2014. nov. 18. 12:56
 10/23 A kérdező kommentje:
Ha már annyira érdekel gumival volt de kiszakadt. Meg is volt beszélve hogy vesz esemény utánit. De nem íratta fel.
2014. nov. 18. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!