Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Férfiak mit tennétek ha...

Férfiak mit tennétek ha születne egy nem kívánt gyereketek?

Figyelt kérdés
Ha terhes lenne tőletek egy nő egy rövid kapcsolatból, és úgy dönt megtartja. A gyerektartás fizetve lesz de ezen kívül mennyit találkoznátok a gyerekkel? Minden hétvégét feláldoznátok a gyerekre?
2014. nov. 18. 12:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%

Feltűnően sok itt gyakorin a "kiszakadt a gumi és úgy estem/esett teherbe" szöveg. :D Másnak nem tűnt még fel? :D Velünk egyetlen egyszer fordult elő abban az 5 évben mialatt használtuk, de nem lett belőle semmi.

Egyébként nem kukacoskodásból, de egy pár hetes szexkapcsolatban akkora bizalom van, hogy nem együtt mentek az orvoshoz felíratni tablettát? Ez kettőtök dolga és mindkettőtök ÉRDEKE is, hogy szépen együtt elsétáljatok elintézni az esemény utánit.

Egyébként továbbra is fenntartom, hogy a gyerek nem tehet a szüleire hülyeségéről. Ebben mindketten hibásak vagytok és nem a gyereken kell ezt levezetni. Nem kell összeházasodni vagy együtt lenni, de ha már az az ártatlan pici megszületik, akkor kapjon mindkét szülőből. Én nem tudnék lemondani a gyerekeimről, akik az életemnél is többet érnek.

2014. nov. 18. 13:13
 12/23 anonim ***** válasza:
35%

Úgy általában nem szerettél volna gyereket vagy csak ettől a nőtől nem?

Hát én eléggé ki lennék akadva, hogy a gyerekem egy ennyire felelőtlen vkivel él (csak ő tudta volna az esemény utánival tökéletessé tenni a védekezést ha elszakadt a gumi),akinek nem volt kedve bevenni egy gyógyszert és emiatt a gyereke nem családba születik.

Én bizony mennék a felügyeleti jogért a bíróságra és felnevelném a babát.

Ha egy ilyen horderejű dologban átvág, akkor számíts arra, hogy továbbra is át fog, esetleg fejős tehénnek néz.

Gondold át ebből a szemszögből is, h mi lenne ha esetleg te nevelnéd? Mert anyuka nem tűnik felelősségteljesnek, és normális érzületű ember a legjobbat szeretné a gyerekének, függetlenül attól, hogy kitől van.

2014. nov. 18. 13:14
 13/23 anonim ***** válasza:
57%

Na pontossan ezert nem szabad csak komolytalan szexkapcsolatot letesiteni.

Egy terhesseg a szex rizikoja es te ezt tudtad.

Megnyerted a lottot ez a kovetkezmeny

Remelem legkozelebb csak komoly kapcsolatba szexelsz.

Fizetni fogsz egy par het gyonyorert 18/21evig.

2014. nov. 18. 13:27
 14/23 A kérdező kommentje:
11. Mivel dolgoznom kellett nem vettem ki szabit, és nem álltam ott mellette hogy beveszi vagy nem. Úgy gondoltam hogy biztos beveszi mert ki akar fiatalon, kapcsolat nélkül gyereket vállalni? Annak aki írta a nevelést egy csecsemőnek az anyja mellett a helye meg a munkám is olyan hogy sokat utazok, külföldre is.
2014. nov. 18. 13:27
 15/23 A kérdező kommentje:
13. Nem arról a kis összegről van szó amit gyerektartásnak hívnak hidd el nem szegényedek el attól, hogy kifizetem. A gyerekről beszélek a kapcsolattartásról nem a nevetséges összegű gyerektartásról.
2014. nov. 18. 13:30
 16/23 anonim ***** válasza:
41%
Háát... Most így jártál és jó sok évig szívod majd. Azért mégiscsak megérte volna kivenni egy nap szabit. Én ilyenkor biztosra mennék. Hülyeségnek tűnik? Lehet. Viszont inkább ez, mint 20 évig fizetni egy hülyeségért. Egyébként a gyereket sajnálom a legjobban. Ő az egyetlen, aki nem tehet semmiről a történetben.
2014. nov. 18. 13:35
 17/23 anonim ***** válasza:
53%

Hejj, koma...

Na nézd, ez a kettőtök hülyesége, ami történt. De ha már teherbe verted, így, vagy úgy, próbálj meg férfi lenni. Én tudom, hogy nem könnyű, de azért próbáld meg.

Még valami: a szex a felnőtt emberek sportja. Tudod, nagy a sérülésveszély.

2014. nov. 18. 13:37
 18/23 anonim ***** válasza:
63%
Van egy sanszom hogy a nő direkt nem vette be a tabit. Számít egy kis zsebbe csúsztatott pénzre a gyerektartás mellé.
2014. nov. 18. 13:40
 19/23 anonim ***** válasza:
84%

Ez is a saját magamért való felelősség része, hogy nem fekszem le olyannal, akivel nem akarok gyereket, pláne nem vagyok kapcsolatban. Mert kiszakadhat a gumi (mert a sok okos nem tudja, hogy kell felhúzni- a csücsökből levegő kinyom, akkor nem fog kiszakadni), és történhet ezer minden, amiből egy kisbaba megszületik.

Akinek hótt mindegy, hogy védekeztek vagy nem, ő VAN, és hiányzik az apa neki. Kettes ezért szívtelen, mert különbséget tesz aközött, hogy hogyan születne gyermek. Annak pedig nem számít, hogyan, csak VAN.

2014. nov. 18. 14:01
 20/23 anonim ***** válasza:
25%

Neked is kiszakadt! Ilyen a világon nincs, komolyan mondom! Itt mindenkinek kiszakadt, "pedig szedtem", spirál mellett... szánalmasak vagytok, mind!

Amúgy, ha nem írt fel esemény utánit, akkor övé a gyerek, te fizetsz, és nem kötelező látogatni, de úgy később (4-5-6...10 év múlva) se keresd meg, hagyd békén!

Képzeld el, anyád nevel, és hirtelen, 10-15 évesen felbukkan egy pasas, hogy szia, én vagyok az apád. Hát én szerintem kiröhögném, vagy néznék rá furcsán, hogy és? Nekem ahhoz mi közöm?

2014. nov. 18. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!